üres

Bukarest – New York a HiSky-vel, 7. június 2024-től!

0 1.972

Frissítések: Ez hivatalos! 7. június 2024-től a románok utazhatnak az Egyesült Államokba, a Bukarest - New York útvonalon.

A Henri Coandă repülőteret New York fő repülőterével, a John F. Kennedyvel összekötő rendszeres járatok hetente négyszer közlekednek majd, minden hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton indulnak Romániából, és visszatérnek.

Bukarest – New York 349 eurótól

A HiSky repülőgép helyi idő szerint 8:00-kor száll fel Bukarestből, és helyi idő szerint 11:25-kor száll le New Yorkban. Így azok az utasok, akik el akarják érni az óceánt, valamivel több mint 10 órát töltenek repüléssel. Az oda-vissza járatokhoz a repülőgép a tervek szerint helyi idő szerint 13:25-kor indul a JFK repülőtérről, és helyi idő szerint 6:15-kor érkezik Otopenibe.

Jegyek két szolgáltatási osztályra kaphatók, egy utazás ára 349 eurótól kezdődik turista osztályon és 1899 eurótól business osztályon. A repülőgép fedélzetén catering szolgáltatás is elérhető lesz, melynek jegyében minden utas meleg ételt és harapnivalót tartalmaz.

A kezdeti hírek: A minap a Közlekedési Osztály Az USA megadta a HiSky számára a külföldi üzemeltetői engedélyt az összes ellenőrzési és engedélyezési szakasz sikeres befejezése után.

Így a HiSky lesz az egyetlen román légitársaság, amely jogosult rendszeres utasjáratokat üzemeltetni Európából az Amerikai Egyesült Államok bármely célállomására. Az engedély megszerzése után a HiSky több mint 20 év után készül az első, Romániából induló közvetlen tengerentúli járatok indítására.

A hosszú távú járatokra kiválasztott gépeket – A330-200 – figyelembe véve nagy valószínűséggel Bukarestből New Yorkba repülhetünk majd megállás nélkül, amit a ProTV is megerősített. 2024-től Romániából (Bukarest) az Egyesült Államokba (New York) körülbelül 11 óra alatt lehet repülni. Hetente legfeljebb négy járat várható.

Az első Airbus A330-200 (YR-KID) repülőgép Bukarestben landolt. Kezdetben a HiSky cég charterjáratokat repül ide nyaralóhelyek, mint Krabi (Thaiföld).

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.