Bukarest – Mykonos a Wizz Air légitársasággal, 11. augusztus 2020-től

0 6.761

A Wizz Air nyolc új útvonalat jelentett be innen Bucureşti hogy Cagliari (Szardínia / Olaszország), Koppenhága, Bergen (Norvégia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Németország), Santorini és Mykonos (Görögország).

Az összes új útvonalra már lehet jegyet foglalni wizzair.com vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül 119 lej/szegmenstől induló árakkal. Ezen nyolc új szolgáltatás mellett a Wizz Air most kínál 61 útvonal 20 országba a bukaresti bázisról.

Ebben a cikkben bemutatjuk operatív program -tól Bukarest - Mykonos útvonalon a Wizz Air. Abban az összefüggésben, hogy többet kell teljesíteni Görögország szárazföldi beutazási szabályai, a repülőgép sokkal hatékonyabb változat marad a COVID-19 teszt nélkül.

Bukarest – Mykonos a Wizz Airrel

W6 3077 Bukarest 08:25 - 10:05 Mykonos
W6 3078 Mykonos 16:30 - 18:05 Bukarest

Kedden és szombaton repül, és az üzemi menetrend nagyon jó ahhoz, hogy felejthetetlen nyaralást töltsön Görögországban. Reggel repül, este pedig vissza. Így teljes napokat tölthet az istenek partján.

* Az útvonalakat és a repülési menetrendet a légitársaság határozza meg a jogszabályoknak és a hatósági korlátozásoknak megfelelően.

** Az AirlinesTravel nem vállal felelősséget a működési változásokért, a járatokért vagy a repülőjegyekért.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.