A Blue Air működési kiigazításokat hajtott végre, több száz járatot törölt, és több útvonalat felfüggesztett 2022 májusában és júniusában!

1 3.894

A nyári szezon elején a Blue Air nem tudja aktívan tartani a nagy pompával bejelentett teljes üzemi hálózatot. Ellenőrzéseink szerint, de a piaci jelzések nyomán is, a Blue Air 2022 májusában és júniusában működési kiigazításokat hajtott végre, több száz járatot törölt és több útvonalat felfüggesztett!

Sajnos utasok ezreit érintik a Blue Air új működési változtatásai. Nincs egyértelmű válaszunk a cégtől, de feltételezhetjük, hogy a Blue Air létszámhiány miatt módosította működési ütemtervét. Sajnos sok más légitársaság is ezt tette Európában, a létszámhiányra hivatkozva.

Visszatérve a Blue Air hálózat érintett útvonalaira, a következőket említhetjük meg:

  • Kolozsvár - Brüsszel - június 23-ig nincs közvetlen járatok
  • Nagyszeben – Stuttgart – június 1-ig nincs közvetlen járatok
  • Bákó - Barcelona - június 18-ig nincs közvetlen járatok
  • Bákó – Milánó Bergamo – június 16-ig nincs közvetlen járatok
  • Bákó – Paris Beauvois – közvetlen járatok nélkül június 17-ig
  • Bákó – Torino – június 16-ig nincs közvetlen járatok

A bukaresti bázisról a legtöbb útvonal érintett. Néhányan igen felfüggesztett járatok júniusig vagy júliusig, például: Nagyvárad (június 30-ig), Temesvár (június 30-ig), Suceava (július 1-ig), kölni (június 9-ig), Frankfurt (június 10-ig), München (június 3-ig); Birmingham (június 17-ig), Liverpool (június 11-ig). Más útvonalakon is átesett a gyakoriság, például Bukarest – Düsseldorf.

A hír frissítés alatt áll!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.