Az Austrian Airlines hét új útvonalat jelent be 2023 nyarára

0 462

A sikeres 2022-es nyár és a jól foglalt tél után egy napsütéses 2023-as nyárra készül az Austrian Airlines csapata. Bécsből 120 célállomással és heti 1270 járatsűrűséggel 2023-ra készül az Austrian Airlines. A 2023-as nyári menetrendben a Az osztrák légitársaság hét új célállomásra repül a bevett célállomások és a jelentősen bővült európai menetrend mellett. Porto, Marseille, Billund, Tivat, Palermo, Vilnius és Tromsø új a nyári menetrendben 2023.

A Porto, Marseille, Billund és Tivat úti célok teljesen újak az Austrian Airlines számára. A négy célállomás egyenként legfeljebb heti három alkalommal közlekedik majd, Bécsből indulva. A Bécs – Palermo útvonal szezonális, csak a nyári menetrendben, míg Vilnius a járvány miatt két év szünet után tér vissza az Austrian Airlines menetrendjébe. A Tromsø-i járatok június és augusztus között hetente egyszer indulnak. A hosszú távú járatokhoz kapcsolódóan Los Angeles visszatér az Austrian Airlines portfóliójába.

Michael Trestl parancsnok: " Az Austrian Airlines tovább bővíti nyári menetrendjét, és ezzel megerősíti első számú pozícióját Ausztriában".

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.