Az amszterdami Schiphol 2013-ban Európa legjobb repülőterének választották

0 706

Amszterdam Schiphol repülőtér szavaztak a versenyen World Airport Awards2013-ban Európa legjobb repülőtere, a második egymást követő évben, amikor Schiphol megkapja ezt a rangos díjat. A Schiphol a világ legjobb repülőtereinek toplistáján is egy helyet felkapaszkodott, a harmadik helyen végzett.

schiphol

Az utasok jutalmul a repülőtérre csatlakozó járatok kényelmével és hatékonyságával jutalmazták Schiphol Amszterdamból, többek között megemlítve azokat az önkiszolgáló létesítményeket, amelyek megkönnyítik a reptéren való áthaladást és hatékonyabbá teszik. Nagyra értékelték a kiváló minőséget és a széles termékválasztékot is, amely a Schiphol repülőtér bevásárlógalériájában található.

World Airport Awards, a turizmusban ismert és mint Passenger's Choice Awards, amelyet 1999 óta szerveznek, és a világ repülőtereinek minőségi mércéjének tekintik. A 2013-as kiadáshoz Skytrax felmérést végzett több mint 12 millió utas körében több mint 100 országban világszerte 395 repülőtér minőségéről.

„Őszintén gratulálunk az amszterdami Schiphol repülőtérnek és vezetőségének az újabb sikeres évhez. A repülőtér relaxációs és tranzitterületén egyaránt látható egyenletes teljesítmény azt jelzi, hogy a Schiphol repülőteret a legjobb európai csomópontnak tekintik.

, mondta Edward Plaisted, a Skytrax elnöke.

Tudtad, hogy?
- A repülőtér a 4. helyen áll Európa legforgalmasabb repülőterei között, és a 12. helyen a világ legforgalmasabb repülőterei között.
- Különféle érdekes látnivalók várják a vendégeket, mint például a világ első repülőtéri könyvtára, amelyet 2010-ben nyitottak meg, az olvasás iránt szenvedélyes utasok örömére, akik szívesen hozzáférnek az 1200 könyvhöz, 29 nyelven, a letölthető zenék mellett. ingyen. Van egy múzeum is, ahol az utasok időt tölthetnek beszállás előtt.
- 2011-ben avatták fel Airport Park - a zöld terminál a Schiphol - Amszterdam repülőtéren
- Egy központi bevásárlóközpont köti össze az indulási/érkezési folyosókat, több mint 100 üzlettel.
- Pihenhet egy masszázsfotelben, vagy látogasson el az oxigénbárba.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.