Az Air Serbia a 2021-2022-es téli szezonban heti öt járatot indít Bukarestbe

1 417

A 2021/2022-es téli szezon október 31-én kezdődik. Az utazási igények ingadozása miatt azonban a légitársaságok nagyon körültekintően tervezik meg havi működésüket. A legtöbb foglalás legkésőbb az indulás előtt tíz nappal megtörténik. Még az Air Serbia is óvatos megközelítést alkalmaz a tél folyamán, és a piaci változásokhoz igazítja működési ütemtervét.

"A következő időszakra vonatkozó terveink bizonyos fokú óvatosságot mutatnak. Gondosan figyelemmel kísérünk minden fejleményt, és gyorsan reagálunk a piaci igényekre– mondta nemrég Jiri Marek, az Air Serbia vezérigazgatója.

A novembert a legjobb időkben is az egyik leglassabb hónapnak tartják a légi közlekedésben. Mivel a szerb állampolgárok és lakosok továbbra is beutazási korlátozások vannak több európai országban, az Air Serbia 1580 menetrend szerinti járatot kíván üzemeltetni.

A novemberre tervezett műveletekhez 178224 ülőhely került eladásra. Az Air Serbia elsősorban az Airbus A319-es repülőgépparkját használja majd, amely az összes járatok 58%-án, ezt követi az ATR72-es repülőgéppark a járatok 39%-án, az A320-as 2%-án és az A330-200-as géppark a menetrend szerinti járatok 1%-án.

Az Air Serbia 37 célállomásra tart fenn járatokat, amelyek közül 36 Belgrádból, egy menetrend szerinti járat pedig Nisből és Kraljevóból indul. Az alábbi táblázat a légitársaság november hónapra tervezett úticéljait és járatsűrűségeit mutatja, ami a cikk megjelenésének időpontjában helyes. 

A következő hetekben további változások is bekövetkezhetnek. Belgrád tervezett fuvarozói hálózata látható, a légitársaság heti két járatot is indít Niš és Hahn között, valamint heti két járatot Kraljevo és Bécs között. A napi egy vagy több járattal rendelkező célállomások kék színnel vannak jelölve. Az Air Serbia a következő hónapban számos charter járatot is végrehajt.

Air Serbia operatív program

Mint látható, az Air Serbia Romániába is repül, heti öt járattal a Belgrád - Bukarest útvonalon.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.