A mai nap rajongói, a holnap szakemberei – AeroNautic Show Iaşi 2014

0 607

A Iaşi Repülőtér köszönetet mond a résztvevőknek, akik felejthetetlen show-t kínáltak, és a Iaşi AeroNautic Show második alkalommal megrendezett Iaşi AeroNautic Show-n lenyűgözően nagy számban jelen lévő jászvásáriak.

Június 14-én, 17.00 órai kezdettel az AeroNautic Show-ra került sor az Aroneanu tavon, egy Romániában egyedülálló bemutatóra, amelyre Moldva térségében második alkalommal került sor. A résztvevők a Román Aeroclub, a Román Repülőszövetség, a Román Légierő, a Bákói Repülőbázis 95, a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége, a SMURD, a RED CROSS, a határrendészet, a Temesvári Jetski Freestyle Team, a Román Evezős Szövetség pilótái voltak, Mircea Yacht Club, Testnevelési és Sporttudományi Kar, „Al. I. Cuza ”, Iasi - kenuk és kajakok, Iasiból és Moldovából érkezett magánpilóták, a helyi vízisí és wakeboard klubok tagjai, a Baltic Bees Jet Team és az Iacarii Acrobati, akik többször is beavatkoztak és látványos előadással zárták a rendezvényt a szürkületben. A pillanat a légi összecsapások szimulációiból is állt, a tűzoltók és csendőrök által tökéletesen irányított és biztosított pirotechnikai effektusok segítségével. Az Aroneanu-tó körül jelen lévő több mint 20.000 XNUMX néző teljes műsort élvezhetett.

„Köszönjük a Iasi Megyei Tanácsnak és különösen a fórum vezetőségének, hogy a Jászvásári Repülőtérrel együtt lehetővé tették ennek az eseménynek a fejlesztését, a többi hatóságoknak, partnereknek, szponzoroknak és önkénteseknek, akik velünk együtt dolgoznak. Jászvásár és környéke annyira szép, olyannyira alkalmas - a mi szempontunkból - olyan nagyszabású szervezési projektekre, hogy kár lenne nem kihasználni azokat maximálisan a jászvásáriak javára. Ezen túlmenően az volt a kitűzött célunk, hogy minél több érdeklődőt vonzunk, hogy karriert kezdjenek a műsorunk által lefedett területeken - légi és tengeri. Szakemberekre van szükségünk, és azok a gyerekek, akik részt vettek a bemutatón, a holnap szakemberei lehetnek." – mondta Diana DUMITRACHE, a Román Repülési Szövetség elnöke

A rendezvény főszervezője a Iasi Megyei Tanács volt, a Román Repülési Szövetséggel, a Jászvásári Repülőtérrel és a Román Repülőterek Igazgatóságával együtt.

"Minden közösség az öröm, a látványosság pillanataiban határozza meg igazi értékét, amelyek gyakorlatilag megmutatják az egész világnak, hogy a közösség irányítóinak elfoglaltságában olyan rendezvények építése áll, amelyek kizárólag a jó hangulatot, a szépséget, az adrenalint és az adrenalint szolgálják. amivel kibontakozhat a szenvedély egy olyan különleges terület iránt, mint a repülés" mondta Marius BODEA úr, a Iasi Airport igazgatótanácsának elnöke

A Jászvásári Repülőtér a hét elején versenyt indít azon közönség számára, akik jelen voltak a bemutatón, és a helyszínen fényképeztek vagy filmeztek. A hivatalos www.facebook.com/IASIairport oldalon azt a bejegyzést hirdetik ki, amely a legtöbb elismerést gyűjti össze, és a szerző VIP látogatást nyer a jászvásári repülőtéren.

(fotó: ziaruldeiasi.ro)

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.