Forgalomkorlátozás a Brăila hídon: éjszaka zárva, 21:00 és 06:00 között!

0 959

A Román Rendőrség Infoközlekedési Központja csütörtökön közölte, hogy óránként 13.00 kilométeres sebességkorlátozás lesz a Brăila hídon - amelyet 80 órától nyitnak meg a forgalom előtt.

Éjszaka, 21.00:06.00 és 30.11.2023:XNUMX óra között hétfőtől péntekig szünetel a forgalom a Brăila hídon. Hétvégén és munkaszüneti napokon (még akkor is, ha a hét napjairól van szó) nyitva lesz a közúti forgalom – írja az Infotrafic. Ezek az intézkedések XNUMX-ig érvényesek.

Brăila híd, a harmadik legnagyobb függőhíd az EU-országokban / Az első 5 évben nincs útdíj

A Brăila híd egy közel 2 kilométer hosszú függőhíd – a harmadik leghosszabb függőhíd az EU-országokban, és amelyet a sokkal híresebb hídhoz hasonlítanak.Golden Gate” San Franciscóból – közel 700 millió eurós beruházás, valószínűleg a legösszetettebb a Román Útvállalat által végzett munkák közül.

Bár a forgalom megnyitása csütörtökön lesz, még nem fejeződött be minden munka. A híd kizárólag közúti forgalomra szolgál, gyalogosok és kerékpárosok nem léphetnek fel a hídra. A hidat 120 éves élettartamra tervezték, és az első 5 évben nem kell útdíjat fizetni.

"A híd megnyitásával várhatóan az utazási idő körülbelül 50 perccel csökken és kiszolgálják naponta körülbelül 11 400 jármű fizikai. Ez óriási előnyökkel jár a munkaerő mobilitása, a turizmus és a kereskedelem számára, és megerősíti a régió kapcsolatait az ország többi részével.", továbbítja az Európai Bizottság.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.