A Wizz Air 18. december 2015-án felavatta a Bukarest - Glasgow útvonalat, járatokat

0 758

18. december 2015-án A Wizz Air megnyitotta a Bukarest - Glasgow útvonalat. Péntek este került sor a nyitórepülésre, amikor hagyományos skót zenével, dudán szólva, de finom süteménnyel is várták az utasokat. Az új útvonalon a téli szezonban hetente kétszer, hétfőn és pénteken, a március végén induló nyári időszakban pedig keddenként és vasárnaponként közlekedik a verseny.

útvonal Működési napok Rajt * / Szegmens árak
Bukarest – Glasgow hétfő péntek December 18 2015 RON 99
kedd, vasárnap Március 27 2016

Wizz-Buc-Glasgow

Glasgow Skócia legnagyobb városa, a harmadik legnagyobb az Egyesült Királyságban és a legnagyobb kikötő a Királyságban, de a híres Glasgow-i Egyetemnek is otthont ad. A hatalmas történelmi és kulturális örökséggel rendelkező város minden évben nagyszámú turistát vonz a világ minden tájáról, miközben az üzleti környezet fejlődése, valamint Skócia legnagyobb piacaként való státusza számos üzleti utazást generál.

A Wizz Air 39 útvonalat kínál 14 országba Bukarestben, amely Románia első városaként kapcsolódik az Egyesült Királyság harmadik legnagyobb metropoliszához. Az új útvonalra szóló jegyek 99 lej ⃰-tól indulnak, és már kaphatók a wizzair.com oldalon.

Tamara Mshvenieradze, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője:
„A Bukarestből Glasgowba tartó új, hetente kétszer közlekedő útvonalunkkal menetrendünk tökéletes alkalmat kínál az egyedi hangulatú város meglátogatására, akár városlátogatásra, akár hosszabb tartózkodásra. Az itteni karácsonyi vásár csodálatos, jégpályával, tűzijátékkal és különleges díszekkel. Arra biztatjuk minden utasunkat, hogy vegyék igénybe kedvezményes viteldíjainkat és az ünnepi szezon átélésének lehetőségét.”

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.