A SWISS LXmas meglepetések visszatérnek a 2022-es adventi időszakban

0 349

Az idei adventi szezonra Svájc legnagyobb légitársasága "LXmas" meglepetéseket kínál kicsiknek és nagyoknak, varázslatos ünnepi hangulatban.

Idén pedig a Swiss International Air Lines (SWISS) hagyományos "LXmas" programját futtatja, hogy az utazó és az otthon tartózkodó utasokat is segítse a nyaralás szellemében. Néhány SWISS járaton ismerős karácsonyi karakterek köszöntik utasaikat a "Ho ho ho"-val. A svájci manók keményen dolgoztak, hogy további apró meglepetéseket készítsenek vendégeiknek.

Az utasok nyereményeket nyerhetnek az LXmas Swiss segítségével

Nemcsak a gépek fedélzetén, hanem a földön is készülnek meglepetések. A SWISS karácsonyi varázslatot szór a zürichi repülőtéren. Az ügyfelek pedig élvezik a lehetőséget, hogy SWISS repülőjegyeket nyerjenek, és felminősítsenek Business Class-ra. Kis szerencsével az is előfordulhat, hogy a svájci ünnepi Airbus A320neo gépével, amelyet Rudolf piros keresztapával szabott meg, célba repítik.

A320neo SWISS LXmas

"Hosszú kihagyás után idén végre visszatér az LXmas! Ezúttal azonban egy kicsit tágítjuk karácsonyi kampányunk értelmét és célját, hogy még több embernek szerezzünk örömet. Advent idején az LXmas minden svájci repülés mögé rejthető. Ezért ebben az évben számos SWISS járat és akció kínál majd rendkívüli meglepetéseket és karácsonyi varázslatot, ahogy azt az LXmas-tól is várjuk.”

A SWISS még különleges vonzerőt is teremtett az otthon tartózkodó ügyfelek számára. Az interneten kitalálhatják, hol lesz a következő "LXmas" akció, és repülőjegy utalványokat nyerhetnek erre.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.