Suceava – Milánó a Wizz Air légitársasággal, 3. augusztus 2016-tól

0 1.062

A Wizz Air ma új útvonalat jelentett be Suceava és Milánó (Bergamo) között, amely augusztus 3-tól indul. Heti két járat indul, szerdán és vasárnap.

új festés wizz air
új festés wizz air

A már amúgy is legnagyobb romániai légitársaság, a Wizz Air 20 végére 2016 gépesre növeli belföldi flottáját, és kilenc repülőtérről fog üzemelni, amelyek közül hét a fiatal WIZZ flotta bázisa. A Wizz Air jelenleg több mint 600 közvetlen alkalmazottat foglalkoztat, idén pedig 3.300 munkahely létezését támogatja Románia-szerte a kapcsolódó iparágakban.

Szucsáva - Milánó menetrend a Wizz Air légitársasággal:

W6 3607 Suceava (SCV) 13:10 → 14:30 Milano Bergamo (BGY)
W6 3608 Milano Bergamo (BGY) 09:25 → 12:30 Suceava (SCV)

Áprilisban a WIZZ bejelentette a szolgáltatást Suceava – London Luton, augusztus 19-én induló heti négy versennyel. A mai bejelentés a WIZZ működésének előretörését jelenti a kilencedik romániai repülőtérről, amely immár közvetlen járatokat kínál Olaszországba és az Egyesült Királyságba.

ÚJ WIZZ AIR ÚTVONAL SUCEAVABÓL:
 

Rendeltetési hely Működési napok Kezdő dátum Árak *-tól
Milan Bergamo szerda, vasárnap augusztus 3 RON 99

– mondta Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs igazgatója: „Csak két hónapja jelentettük be az első útvonalat a kilencedik romániai repülőtérről, Suceava-ból, és ma örömünkre szolgál egy második közvetlen csatlakozás. A Suceava és Milánó Bergamo közötti új járatokkal a Wizz Air megszilárdítja pozícióját a legtöbb Románia és Európa többi része közötti járat üzemeltetőjeként, elősegítve a gazdasági fejlődést az egész országban. Az új útvonal megerősíti a WIZZ vezető pozícióját Romániában, és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb fedélzeti élményt a legalacsonyabb áron biztosítsuk ügyfeleink számára.”

 

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.