A Qatar Airways 14. május 2021-től újraindítja Doha és Mykonos közötti járatait

0 655

Mykonos, a szélmalmairól és vidám hangulatáról híres görög sziget ismét nyitva áll a turisták előtt. A Qatar Airways 14. május 2021-től újraindítja járatait a Doha - Mykonos, Görögország útvonalon.

A Qatar Airways heti három járatot kíván üzemeltetni Airbus A320-as repülőgépekkel. 2 kényelmes osztállyal lesznek felszerelve: 12 ülőhellyel a Business osztályon és 120 ülőhellyel a turista osztályon.

Az útvonal 2018 májusa óta nagyon népszerűnek bizonyult a Qatar Airways ügyfelei körében, de a globális járvány miatt tavaly nyáron felfüggesztették a járatokat.

Doha – Mykonos a Qatar Airways légitársasággal

QR311 Doha 07:30-12:05 Mykonos hétfő, péntek, szombat
QR312 Mykonos 13:05 - 17:05 Doha hétfő, péntek, szombat

Görög idegenforgalmi miniszter, Harry Theoharis, kijelentette: „Büszkén üdvözölhetem a Qatar Airwayst Mykonosban. Nagy öröm számunkra, hogy a légitársaság új nyári programjának tervezésébe bevontuk a luxuscélpontot, Mykonost is. Ebben a nehéz időszakban ez a turizmusfejlesztés a görög turizmus biztonságos megnyitására tett erőfeszítéseink eredménye."

A katari nemzeti légitársaság folytatja hálózatának újjáépítését, amely jelenleg több mint 130 célállomást érint. A kulcsfontosságú csomópontokhoz több járatot hozzáadva a Qatar Airways páratlan összeköttetést kínál az utasok számára.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.