Neversea 2022 program naponta, 7. július 10-2022.

1 1.398

Még néhány nap van a Fekete-tenger partján zajló nagy fesztiválig - Neversea 2022-ig! A Neversea szervezői és a helyi hatóságokkal együtt vették különleges biztonsági intézkedéseket és forgalomkorlátozást ír elő a fesztivál ideje alatt, 7. július 10-2022.

Neversea 2022 program

Rajongók és szórakozás szerelmeseinek tízezreit várják, hogy több mint 150 hazai és nemzetközi előadó ritmusára táncoljanak és énekeljenek, köztük Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar, Steve Aoki, Timmy Trombita, Tyga.

Jegyvásárlás a címen Neversea 2022!

5 100000 négyzetméteres területen 10000 zenei jelenet, több zenei szpot és különféle tevékenységek lesznek. A világ 15 országából több mint XNUMX XNUMX ember építi több mint két hete a szabadság oázisát, az Álmok szigetét a Neversea Beachen. funkytravel.ro.

Öt zenei jelenet a 2022-es Neversea-n

A fő jelenet

A fő jelenet több mint 450 négyzetméternyi LED-képernyő lesz, 23 méter magas, 85 méter széles és 28 méter mély. A színpad tömege meghaladja a 285 tonnát, tetejének nyílása 24 méter. A bemutatók alatt több mint 500 fény fogja színesíteni az eget Neversea felett. A fő színtéren felhasznált összes energia megújuló forrásokból származik.

Jelenet A bárka

Jelenet A bárka, a rap, a trap, a hip-hop, a drum & bass, a liquid és a dubstep világának hazai és nemzetközi előadóinak sereghajtója, nyílása 42 négyzetméter, magassága 17 méter, bárka alakú. A rapper bbno $ Romániában először énekel ezen a színpadon. Szintén itt lesz jelen a román trap jelenség Ian, AlbertNbn, Arkanian x Arael x Zannidache, Yny Sebi, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R és Johny Romano. DJ Shiver, Borgore, Dirtyphonics, DJ Wicked, Netsky és sok más román előadó is jelen lesz.

Templomi jelenet

Templomi jelenet, látványos piramis formájával, nyílása 21 méter, magassága 12 méter. Az ezen a színpadon játszott vetítések és fények egyedülálló zenei utazásokra viszik a techno rajongókat a fesztiválpremierekkel, Amelie Lens és Paul Kalkbrenner Live-val, valamint az Álmok szigetére visszatérő művészekkel, mint például Jamie Jones, Priku, Raresh és mások. 

színhely Álmodozás

Színes álmodozási jelenet, álmodozásra késztető virágdíszekkel, nyílása 38 méter, magassága 8 méter. A rajongók megcsodálhatják a tengert, és hallgathatják Akost, Armen Mirant, Audioflyt, Christian Lofflert, Day Dreamers-t (Marwan, Woodnote, Dub FX), HVOB Live-t (Clubset), Hernan Cattaneót, Kerala Dust, Lee Burridge-t, Oliver Koletzkit , Sebastien Leger és sok más művész a house, a deep house és az Ambiental világából.

Oázis jelenet

Oázis jelenet, ahogy a neve is sugallja, a kikapcsolódás és a jó zenék igazi oázisa, olyan előadóktól, mint Anna Tur, Claptone, Kasia, Simina Grigoriu Moonsound, Pascal Junior és még sokan mások. Az Oasis színpad egy geodéziai kupola, átmérője 14 méter, magassága pedig 5 méter. A fesztivál építéséhez szükséges összes eszközt több mint 400 darab 40 tonnás teherautóval és mintegy 200 darab 7,5 tonnás járművel szállították el. A fesztivál elektromos hálózata 15 kilométer kábelt tesz ki, a rendezvényterület elkerítésére pedig 10,5 kilométer kerítést használtak fel a szervezők.

Neversea Program 2022 – július 7

üres
Neversea Program 2022 – július 7

Neversea Program 2022 – július 8

Neversea Program 2022 – július 9

üres
Neversea Program 2022 – július 9

Neversea Program 2022 – július 10

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.