HIVATALOS: Nagyvárad – Milánó és Nagyvárad – Barcelona a TAROM-mal, 25. március 2019-től

A TAROM Nemzeti Vállalat december 15-től megnyitja a Nagyváradról Milánóba (Bergamo) és Barcelonába (El Prat) tartó és visszautazási repülőjegyek értékesítését. A versenyek lebonyolítása 25. március 2019-én indul.

0 709

TAROM folytatja küldetését, hogy mindenhol összekapcsolja a román közösségeket. Ezzel gazdagodik a nemzeti légitársaság útvonalportfóliója Nagyvárad – Milánó şi Nagyvárad – Barcelona. A járatok tényleges üzemeltetése jövő év márciusában indul meg elsősorban a két új útvonalon a résidők megszerzésének eljárása.

A TAROM a közelmúltban nem kevesebb, mint 16 új útvonalat nyit meg. Továbbra is fejleszti a cég piaci jelenlétét, folyamatosan támaszkodva arra, hogy a romániai gazdasági növekedés pólusait minél több desztinációval össze kell kötni.

Nagyvárad - Milánó és Nagyvárad - Barcelona

A TAROM ezen a két új útvonalon a pozitív kihasználtságot helyezi előtérbe, a belső és külső forgalom, turisztikai, de nem csak kapitalizációja alapján. A TAROM azon a 2 útvonalon igyekszik fedezni az igényeket, amelyeket a RYANAIR üzemeltetett az idei évig. A két rendszeres TAROM járat megnyitása őszinte válasz erre az igényre.

A TAROM heti két járatot biztosít Milánóban és Barcelonában, Nagyváradról. A minimális szabad férőhelyek száma/repülés 120. Ez azt jelenti, hogy a járatok Boeing 737-es repülőgépekkel lesznek üzemeltetve.

A TAROM jegyek ára tartalmazza:
§ Feladott poggyász (23 kg) és kézipoggyász (10 kg) szállítása.
§ Fedélzeti szolgáltatások.
§ Repülőtéri check-in műveletek.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.