Az ASUS Zenbook 2022 laptopok új generációja

0 608

Bemutatták a laptopok új generációját ASUS Zenbook 2022. A legújabb technológiával felszerelt, rendkívül nagy teljesítményű, kompakt laptopok csúcsinnovációkat hoznak világszerte. Nagyobb számítási teljesítményt biztosít a mindennapi üzleti életben, beleértve a tartalomkészítést is, bárhol és bármikor.

ASUS Zenbook 2022

Én személy szerint az ASUS Zenbook laptopok rajongója vagyok. Már több mint egy éve minden projektem ASUS ZenBook 15-ön fut, és nincs okom panaszra több száz cikk, több ezer fotó szerkesztése és több tucat videó feldolgozása után.

Zenbook Pro és Zenbook S

Az ASUS ZenBook laptopjainak új generációja két alkategóriát hoz a nyilvánosság elé: Zenbook Pro és Zenbook S. Az új és átfogó Zenbook Pro és Zenbook S sorozat szabványos, átalakítható, kétképernyős laptopokat tartalmaz, amelyek mérete 13 és 17,3 hüvelykes között van.

Mindegyik új és modern dizájnnal rendelkezik, és a ház alatt a legújabb, nagy teljesítményű Intel processzorokkal van felszerelve 12. generációs H-magos vagy H-sorozatú AMD Ryzen 6000 processzorok NVIDIA GeForce RTX 30-sorozatú laptopok az NVIDIA Studio ökoszisztéma előnyeivel, valamint számos újítással, amelyek javítják a teljesítményt és a termelékenységet.

12. generációs Intel és AMD processzorok

A 2022-es Zenbook Pro és Zenbook S sorozat összes prémium laptopja teljesen új „modern Zen” dizájnt kapott, és irigylésre méltó sziluettet ad nekik, olyan új részletekkel, mint a gyémántvágású élek kiemelése és az új ASUS monogram „A borítóról”. A Zenbook hagyományokat folytatva a hangsúly az elegancián és a hordozhatóságon van, első osztályú teljesítménnyel párosítva.

Új hűtőrendszer

A maximális tartós teljesítményt új és továbbfejlesztett hűtési megoldások biztosítják az egész termékcsaládban. Itt említjük meg az ASUS IceCool-t, az IceCool Plus-t és az IceCool Pro-t. Ezenkívül a Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) és a Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) bemutatja az új Active Aerodynamic System Ultra-t (AAS Ultra), egy innovatív önbillentő mechanizmust, amely felemeli az ASUS ScreenPad Plus másodlagos érintőképernyőjét vagy az ASUS-t. ErgoSense billentyűzet a jobb hűtés és jobb ergonómia érdekében.

ASUS Zenbook Pro 17 (UM6702)

Azt is érdemes megemlíteni, hogy az ASUS piacra dobta az első 17.3 hüvelykes Zenbookot, más néven Zenbook Pro 17 (UM6702). 2,5 hüvelykes, PANTONE-val hitelesített, 17,3 hüvelykes IPS NanoEdge Dolby Vision érintőképernyővel rendelkezik, ultragyors, 165 Hz-es frissítési gyakorisággal.

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

A Zenbook S 13 Flip OLED megjelent a Zenbook S kínálatában. Tablettá alakítható laptopnak készült. A precízen megtervezett zsanérokat intenzíven tesztelik a maximális megbízhatóság érdekében. Az új, modern unibody kialakítás prémium magnézium-alumínium ötvözetből készült. Súlya mindössze 1,1 kg és 14,9 mm vastag a könnyű hordozhatóság érdekében.

ASUS folytatja az innovációt és forradalmasítja ezt a laptop szegmenst. Amikor hordozhatóságról, teljesítményről és eleganciáról beszélünk, akkor a ZenBookról beszélünk!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.