Az új útvonalak a kolozsvári Avram Iancu repülőtérről indulnak a 2022/2023-as téli szezonban

0 563

A sikeres, utasrekordokat hozó nyári szezon után a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér újabb jó hírekkel száll át a téli szezonba az utasok új utazási lehetőségeivel kapcsolatban.

Az új útvonalak Kolozsvárról

A légitársaság HiSky bejelenti, hogy Dublin után a második nemzetközi útvonalon, illetve közvetlen járatokat indít Tel Aviv8. december 2022-tól heti két járatsűrűséggel közlekedik, az alábbi menetrend szerint:

Kolozsvár – Tel-Aviv

A város Tel Aviv a Földközi-tenger partján, Jeruzsálemtől 58 km-re, a nyugat és a kelet egyensúlyában található, így a turisztikai látványosságok sokszínűségét kínálja, a múzeumoktól, művészeti galériáktól a sok ezer éve jól megőrzött helyekig desztináció turistaként, különösen csodálatos strandjai miatt. Sőt, a város 2003 óta az UNESCO világörökségi státusza az egyedülálló építészeti példák elismeréseként, amelyek a Bauhaus stílushoz tartoznak - egy modernista építési stílushoz, amely a XX. Tel Aviv repülőtere 19 km-re található a várostól.

A Ryanair Dublinba repül

Az új téli szezon kezdetével és a légitársasággal Ryanair a mai naptól, 1. november 2022-től indul a járatok üzemelése ide Dublin, az egyik legvonzóbb úti cél Kolozsvárról indulva az alábbi menetrend szerint:

A Wizz Air Leedsbe és Perugiába repül

A légitársaság is Wizz Air a W22-23 téli szezonban fog üzemelni, két új útvonalon Leeds (1. november 2022-től) és Perugia (7. december 2022-től) az alábbiak szerint:

Kolozsvár – Leeds

Viorel Federiga úr, a Nemzetközi Repülőtér Igazgatótanácsának elnöke Avram Iancu Kolozsvár a következőket nyilatkozta: "Értékeljük az a döntés, hogy a 2022-2023-as téli szezonban a HiSky, a Ryanair és a Wizz Air légitársaságokat bővítik a kolozsvári repülőtérről. Az új járatok megerősítik a légi forgalom helyreállítására és a kolozsvári nemzetközi repülőtérről utazó utasok csatlakozási igényeinek kielégítésére irányuló folyamatos erőfeszítéseket."

David Ciceo úr, a Nemzetközi Repülőtér vezérigazgatója Avram Iancu Kolozsvár megállapított: "A téli szezon új, érdekes útvonalakat hoz a kolozsvári nemzetközi repülőtérről indulva, ami az utazási alternatívák még nagyobb változatosságát jelenti légi úton, mert denéha a légitársaságok közötti versenynek vannak hullámvölgyeideri de jegyárak. Meggyőződésünk, hogy az új úti célokat az utasok értékelni fogják, minden forgalmi szegmensben, nevezetesen az üzleti, nemzetiségi vagy turistaforgalomban."

A téli szezonban a kolozsvári nemzetközi repülőtéren az utasok közül választhatnak 47 útvonal több mint 20 országba -tól Európa şi Közel-Kelet. Azok számára, akik napos úti célokra szeretnének nyaralni, charter járatok állnak rendelkezésre Egyiptom vagy Egyesült Arab Emírségek.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.