Új Air France és KLM célállomások 2013-tól

0 925

5 áprilisa óta heti 2013 járat Montevideoba, Uruguayba

A múlt héten az Air France KLM Romania bemutatta az Air France és a KLM idei évre bejelentett új útvonalait. A legújabb latin-amerikai desztináció, amely már szerepel az Air France járatcélpontjainak listáján, Montevideo, heti 5 járattal Párizsból – Charles de Gaulle, 2013 áprilisa óta.

KLM-air-francia

Dél-Amerika vezető, Az AIR FRANCE A KLM hetente több mint 125 járatot üzemeltet, idén nyáron pedig 16 úti célt szolgál ki Dél-Amerikában: Caracas, Bogota, Quito, Guayaquil, Lima, Panamaváros, Paramaribo, Aruba, Bonaire, Curaçao, Cayenne, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires és Montevideo.

Heti 3 járat Sanghajba - Pudongba az Airbus A380-assal

2. szeptember 2013-tól az Air France Sanghajba utazó utasai élvezhetik a világ legnagyobb repülőgépe, az Airbus A380 minden előnyét: 6 bár, művészeti galéria, az elfogadott szabványnál 5 decibellel alacsonyabb zajszint. Az Air France járatai Sanghajba a következők: járatok bejelentése mandarin (kínai) nyelven, nemzetközi filmek kínai felirattal, kínai konyha, kínaiul beszélő légiutas-kísérők.

Az AIR FRANCE A KLM heti 93 járatot üzemeltet, Charles de Gaulle-ból és Schipholból 9 kínai célállomásra indul: Peking, Sanghaj, Hong Kong, Kanton, Csengtu, Hangzhou, Vuhan, Hsziamen és Tajpej.

Az AIR FRANCE A KLM növeli a Japánba irányuló járatok számát

2013 áprilisától Az AIR FRANCE A KLM heti 51 járatból álló hálózatát bővítette Japánba, Charles de Gaulle - Párizs és Schiphol - Amszterdam járatairól, ezen kívül a KLM heti 3 alkalommal üzemeltetett fukuokai járata Boeing 777-200 típusú repülőgéppel.

Az Air France 2014 nyara óta arra törekszik, hogy növelje a Tokióba tartó járatok számát azzal, hogy új heti járatot vezet be saját repülőgépeivel és személyzetével a Haneda repülőtérre.

Heti 3 járat Kuala Lumpurba, Malajziába

2013 áprilisában az Air France heti 3 járatot nyitott a malajziai Kuala Lumpurba, a KLM által erre a célállomásra üzemeltetett heti 14 járaton felül.

Az AIR FRANCE A KLM összesen 24 ázsiai célállomást fed le, heti több mint 200 járattal a csoport Párizs-Charles de Gaulle és Amsterdam-Schiphol csomópontjain keresztül.

reteaua Air France KLM
Air France KLM hálózat

Az Air France jelenleg 254 repülőgépből álló flottával rendelkezik, és 198 célállomásra üzemeltet járatokat, a KLM-nek pedig 116 repülőgépből álló flottája van, és 136 célállomásra repül.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.