JAL SKY Wi-Fi - vezeték nélküli internet a repülőgép fedélzetén 15. július 2012-től

0 595

Japan Airlines (JAL) repülőtérre bemutatja a szolgáltatást JAL SKY Wi-Fi az idei nyártól. A JAL nemzetközi járatain használt repülőgépek fedélzetén fokozatosan bevezetik a nagy sebességű vezeték nélküli internet szolgáltatást. KU szélessávú csatlakozási technológiát alkalmaznak, a kapcsolatot pedig a eXConnect Equipment, Panasonic Avionics Corporation (Panasonic).

Az első JAL SKY Wi-Fi-vel felszerelt repülőgép a Boeing 777-300ER a Tokió (Narita) - New York (John F. Kennedy) útvonalon használták. 15. július 2012-től a fent említett útvonalon utazók saját kütyükön (táblagépen, laptopon, okostelefonon) élvezhetik az internetet. A szolgáltatás minden osztály számára elérhető lesz, de térítés ellenében!

A JAL tervei szerint idén október végéig a chicagói, los angelesi és jakartai járatokon, jövő év tavaszán pedig a londoni, párizsi és frankfurti járatokon terjeszti majd az internetet.

üres

A JAL SKY Wi-Fi szolgáltatás díja - 11.95 USD az első órában vagy 21.95 USD az aktiválás utáni 24 órában. Azok az ügyfelek, akik 24 órára megvásárolják a csomagot, a JAL csatlakozó járatain internetezést élvezhetnek mindaddig, amíg a repülőgép fel van szerelve JAL SKY Wi-Fi-vel és a határidőn belül.

15. július 30. és szeptember 2012. között a First és Executive Class ügyfelek egy órán keresztül ingyenesen tesztelhetik a JAL SKY Wi-Fi szolgáltatást.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.