IAŞI - Madrid a TAROM-mal, 25. június 2016-től

0 882

IASI - Madrid TAROM-mal, 25. június 2016-től! A TAROM az IAŞI bázis fejlesztését és a repülőgép elhelyezését keresi Boeing 737-300 jövedelmező útvonalakon. Sajnos több próbálkozás is csalódást okozott. Az isztambuli járatok veszteségesnek bizonyultak. A Kolozsváron keresztüli kombinációról is lemondtak, főleg amióta a Turkish Airlines bejelentette, hogy az Isztambul - Kolozsvár útvonalon kíván üzemeltetni.

Véleményünk szerint az IAŞI bázist be kell zárni, a TAROM-nak pedig prémium légitársaságként újra kell pozícionálnia magát a piacon, és folytatnia kell a fejlesztést Bukarestben, hogy megőrizze működési stílusát egy központi hubbal.

IASI - MADRID TAROM-mal

IASI – Madrid a TAROM-mal

Reméljük, hogy az IASI - Madrid útvonal a TAROM-mal nyereséges lesz a nemzeti légitársaság számára. Felavatására 25. június 2016-én kerül sor. Heti 2 járat indul szerdán és szombaton, az alábbi menetrend szerint:

RO419: IAŞI (IAS) 19:50 - 23:05 Madrid (MAD)
RO420: MADRID (MAD) 23:50 - 04:50 + 1 IAŞI (IAS)

A repülés időtartama körülbelül 4 óra lesz. Az útvonal betöltődik a rendszerbe és már lehet jegyet foglalni!

A menetrend nem biztató. Az éjszakai járatok nem kedveznek azoknak, akik városi kikapcsolódásra vágynak Madridban. De a számok idővel megmutatják, hogy igazunk volt-e vagy sem. Jelenleg a TAROM-nak nincs versenytársa az IAŞI - Madrid útvonalon, ami előnyt jelent.

Tiszta ég!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.