Iasi – Berlin a Wizz Airrel, 27. március 2023-től

0 577

Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága, ma bejelentette új útvonalát Jászvásárból Berlin. Jegyek már megvásárolhatók online a címen wizzair.com és azon keresztül mobilos alkalmazás, kezdve 99 RON*.

Németország fővárosa egy lépéssel közelebb került a Iași nemzetközi repülőtérről induló román utazókhoz. Berlin meg fogja lepni számos művészeti galériájával, nyüzsgő utcai művészeti színterével és a város imázsához hozzájáruló induló vállalkozásokkal.

Berlin, Európa kulturális fővárosa

Berlin Európa egyik kulturális fővárosa, így nem meglepő, hogy a várost 180 múzeum népesíti be, mint pl. Dahlem Múzeum, Egyiptomi Múzeum, Berlini Kulturális Fórum cu Az Új Nemzeti Galéria şi Művészeti és Iparművészeti Múzeum.

Berlin ugyanakkor több generáció történelmével körülvett város, amely a legértékesebb építészeti látványosságokat kínálja, mint pl. Brandenburgi kapu, Reichstag épülete, berlini fal, holokauszt emlékmű şi Bellevue palota.

A fővárosban található a kontinentális Európa legnagyobb áruháza is. Kaufhaus des Westensvagy KaDeWe, mint az is ismert, a vevő minden igényét és kívánságát ki tudja elégíteni. Az üzlet összesen több mint 60.000 8 négyzetméter alapterületű, XNUMX emeleten.

A világ legnagyobb "sörkertje".

A színes éjszakai élet mellett Berlin rendelkezik a világ legnagyobb "sörkertje", a Hirschgarten, amely 2,2 kilométeren húzódik. A kert a Karl Marx körúton húzódik, amely a Frankfurter Tor és a Strausberger Platz között fekszik.

Berlinben négyszer annyi híd van, mint Velencében. A város több mint 180 kilométeres vízi útjain Berlinben 1.700 híd található, az egyik leghíresebb az Oberbaum-híd, amelyet a város egyik legfontosabb nevezetességeként is tartanak számon.

Ha kellemes életmódra vágyik, akkor Berlinben tökéletesen fogja érezni magát. A város kiváló egészségügyi rendszert, alacsony bûnözési arányt, hatékony tömegközlekedési rendszert, valamint tevékenységek és látnivalók széles választékát kínálja.

ÚTVONALnapokAZ-AL KEZDŐTÓL TŐL*
Iasi – Berlinhétfő péntekMárcius 27 2023Ft 99
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.