A FlyDubai 1.290 járatot üzemeltetett Dubai és Doha között a 2022-es labdarúgó-világbajnokság alatt!

0 424

A dubai székhelyű Flydubai bejelentette, hogy megközelítőleg 130.000 21 futballszurkolót szállított 19. november 2022. és december 1.290. között. A társaság 2022 járatot üzemeltetett a Dubai World Central (DWC) és a Dohai Nemzetközi Repülőtér (DIA) között a XNUMX-es Championship Football World Cup ideje alatt. Katarban zajlott.

171 ország utasai gyakran utaztak Dohába ezeken a Match Day Shuttle járatokon, hogy szurkoljanak kedvenc csapataiknak. Az utasok számát tekintve az első 10 nemzetiség az Egyesült Királyság, India, Egyesült Arab Emírségek, Franciaország, Argentína, az Amerikai Egyesült Államok, Marokkó, Jordánia, Kanada és Brazília volt, amelyek a teljes utasszám 60%-át tették ki. akik ezeken az ingajáratokon utaztak.

A flydubai napi 30 oda-vissza járatot üzemeltetett a DWC és a DIA között. A csúcsidőszakban 30 percenként indul egy FlyDubai járat Doha és Katar között. Ezeket a járatokat a FlyDubai hét Boeing 737-es repülőgépe üzemeltette, amelyeket ideiglenesen a DWC-hez telepítettek a verseny idejére. 

Argentína ünneplésére a Flydubai egy különleges futball témájú színsémát mutatott be, amelyet két új Boeing 737 MAX repülőgépén alkalmaztak. Meg kell említeni, hogy a bajnokcsapat - Argentína - a flydubai-val repült Dubaiból Dohába,

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.