Az Emirates 6. december 2021-tól naponta repül a Dubai – Tel Aviv útvonalon

0 680

 Az Emirates bejelentette, hogy december 6-tól napi leszállás nélküli járatot indít Dubai és Tel-Aviv (izraeli) között. A bejelentésre az Egyesült Arab Emirátusok és Izrael továbbra is kiterjedtebb gazdasági együttműködést fejlesztenek ki, hogy több ágazatban is fellendítsék a növekedést, a két állam közötti kereskedelmi áramlások élénkítése mellett.

Az új napi járatokkal az izraeli utazók biztonságosan és hatékonyan csatlakozhatnak Dubajból, illetve Dubajon keresztül az Emirates több mint 120 célállomást tartalmazó globális hálózatához. A Tel-Avivba induló és onnan induló járatok menetrendje olyan üdülési célpontokat biztosít az utazóknak, mint például Thaiföld, az Indiai-óceáni szigetek és Dél-Afrika. 

Ezen túlmenően az új járatok összeköttetést biztosítanak Tel-Aviv és mintegy 30 Emirátusi célállomás között Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Mexikóban, Indiában és Dél-Afrikában, amelyek mindegyike a világ legnagyobb zsidó közösségeinek ad otthont. 

Azok az Egyesült Államokból érkező utazók, akik szeretnének megállni Dubaiban, mielőtt Tel Avivba indulnának, élvezhetik a Dubai Stop Over csomagot, amely világszínvonalú szállodákban való tartózkodást, városnézést és egyéb tevékenységeket tartalmaz.

Az Emirates Boeing 777-300ER repülőgéppel fog repülni háromosztályos konfigurációban, amely első osztályú privát apartmanokat, Business osztályon tökéletesen lapos üléseket, turistaosztályon pedig tágas üléseket kínál. A napi járatok a tervek szerint Dubai EK931 néven 14:50-kor indulnak, és helyi idő szerint 16:25-kor érkeznek a Ben Gurion repülőtérre. Az EK932-es visszajárat Tel-Avivból 18:25-kor indul és 23:25-kor érkezik Dubaiba.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.