Az Emirates 380 júniusától Airbus A2023-assal repül Balira!

0 1.612

Az Emirates, a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága 380. június 1-jétől A2023-as járatokat indít Balira. Történelmi pillanat lesz ez az indonéz légiközlekedés számára, mivel ez az első menetrend szerinti A380-as járat az országba.

Az Airbus A380-ast a Balira tartó két napi járat egyikén vezetik be, amelyet jelenleg Boeing 777-300ER repülőgéppel üzemeltetnek. A380 debütáló járat, EK368, 03:25-kor indul a Dubai nemzetközi repülőtérről (DXB), helyi idő szerint 16:35-kor érkezik a Denpasar nemzetközi repülőtérre (DPS). retúr repülőjárat, EK369, Baliról 19:40-kor indul, helyi idő szerint 00:45-kor érkezik Dubaiba, másnap. Minden időpont helyi.

Az Emirates az A380-assal repül Balira

Jegyek vásárolhatók a Én emirátusok, az Emirates alkalmazás, az Emirates értékesítési irodáitól és utazási irodákon keresztül online és offline egyaránt. Arra is bátorítjuk az utazókat, hogy az Emirates weboldalán nézzék meg a legújabb utazási követelményeket.

Adnan Kazim, az Emirates kereskedelmi igazgatója, kiemelve a világ legnagyobb utasszállító repülőgépének Balira való telepítését: „ Az Emirates A380 egyet jelent a jobb repülés ígéretével, valamint világszínvonalú termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, és örömünkre szolgál, hogy lehetőséget kínálunk az utazóknak, hogy megtapasztalják egyediségét és páratlan szépségét a Balira induló és onnan induló járatok során. Mondanunk sem kell, hogy szorosan együttműködünk partnereinkkel a bali Ngurah Rai nemzetközi repülőtéren annak érdekében, hogy A380-as műveleteink zökkenőmentesek és problémamentesek legyenek. Szeretnénk megköszönni a hatóságoknak és partnereinknek minden támogatást.

Bali továbbra is az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont hálózatunkon, és az Emirates A380 debütálása Indonéziában alátámasztja az utazási és turisztikai szektor iránti régóta fennálló elkötelezettségünket. Bízunk benne, hogy több utast tudunk eljuttatni a szigetre, miközben a szabadidős és üzleti utazóknak több lehetőséget biztosítunk Dubaiba, valamint Európa és Amerika városaiba az Emirates kiterjedt globális hálózatán keresztül."

Az Emirates 2015 óta repül a Dubai – Bali útvonalon

Az Emirates 2015-ben napi, non-stop járatot indított Dubaiból Balira, az 1992-ben indult menetrend szerinti jakartai járatai mellett. Az Emirates eddig több mint 49.000 9 járatot üzemeltetett, és több mint 28 millió utast szállított Indonézia és Dubaj között. Az Emirates jelenleg Indonéziát szolgálja ki, heti 29 járattal Balira és Jakartára, és további XNUMX belföldi városhoz kínál jobb összeköttetést a két csomóponton keresztül a Garuda Indonesia és a Batik Air társaságokkal kötött partnerségi megállapodásai révén.

Az Emirates kétosztályos Airbus A380-as repülőgépe Business osztályon 58, turista osztályon 557 utas befogadására képes. Az Emirates továbbra is bővíti A380-as járathálózatát, hogy megfeleljen a globális utazások iránti növekvő keresletnek. A légitársaság zászlóshajója jelenleg 41 célállomásra van bevetve, és nyár végéig 50 célállomásra ér majd el.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.