A Czech Airines 2022 nyarán újra indít járatokat Bukarestbe!

0 429

A Czech Airlines (CSA) jelentősen bővíti járatait a 2022-es nyári szezonra. Az operatív program 15 ország 14 desztinációjára terjed ki a gyakori járatokkal, újraindítva a hagyományos járatokat, amelyeket a koronavírus-járvány miatt meg kellett szüntetnie. A repülőjegyek már minden forgalmazási csatornán elérhetők.

A 2022-es nyári szezontól a CSA ismét repül Prágából Brüsszelbe, Barcelonába, Madridba, Rómába, Amszterdamba, Helsinkibe, Bucureşti, Málta és Izland.

A 10. márciusi szolgáltatás megszűnése után 2012 évvel a Czech Airines ismét bevezeti a menetrend szerinti járatokat Prága és Szófia (Bulgária) között. A légitársaság továbbra is menetrend szerinti járatokat üzemeltet Párizsba, Stockholmba, Koppenhágába, Moszkvába és Kijevbe.

A Czech Airlines március 27. és október 29. között heti négy járatot üzemeltet Prága - Bukarest útvonalon, az alábbi menetrend szerint:

OK802 Prága 07:00 - 09:50 Bukarest hétfő, szerda, péntek, vasárnap
OK803 Bukarest 10:40 - 11:30 Prága hétfő, szerda, péntek, vasárnap

Jelenleg a téli operatív program szerint a CSA ide repül Párizs (napi), Stockholm (kétszer egy héten), Koppenhága (naponta kétszer), Moszkva (hetente háromszor) és Kijev (napi). Az ügyfelek a CSA-szolgáltatásokra a Czech Airlinestól ​​és a Smartwings-től, valamint a jegyértékesítőktől vásárolhatnak jegyeket.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.