A legegyszerűbb módja a Massif (Poiana Brassó) megközelítésnek, 3. március 5-2023!

0 275

Néhány nap választ el minket a Massif 2023-tól, Románia legjobban várt hegyi fesztiváljától. 3 napon keresztül, 3. március 5. és 2023. között több tucat DJ és művész játszik és örvendezteti meg az elektronikus zene és általában a zenerajongók lelkét. Láthatod a Massif 2023 program teljesen felosztva jelenetekkel. A Massif egyedülálló és exkluzív élmény Európának ezen a részén, a Brassópojánához igazodó fesztivál.

A napi 12.000 3 fős összkapacitásra korlátozott Massif minden más fesztiválnál közelebb visz kedvenc művészeidhez, és hóval, pályákkal, síeléssel, snowboardozással, a legmenőbb téli ruhákkal, a 4 fő színpadon és XNUMX partnerszínpadon elterülő zenével fűszerezve. , fesztivál témájú produkció.

A Massif 2023-ra elérhető közlekedési eszközök

Azok a rajongók, akik e hét végén szeretnének Brassópojánaba érkezni, hogy baráti társaságukkal bulizhassanak a Massif első kiadásán, a Brassó és Rassó városaiból induló tömegközlekedést választhatják. A szervezők a helyi hatóságokkal közösen elkészítették a mobilitási terv Brassópojánának, mely tartalmaz tömegközlekedési eszközökhöz való hozzáférés, mert magánszolgáltatók (minibuszok és taxik), szintén telekocsi-társaságok számára.

A Massif fesztivál ideje alatt, 11:00 - 01:00 időintervallumban, belépés állomáson a Brassó – Brassópojána útvonalon csak tömegközlekedés, MAI speciális járművek, akkreditált személygépkocsik, magánfuvarozók és telekocsi-társaságok.

Azok, akik Brassópojána szállodákban szállnak meg, és úgy döntenek, hogy személyes autóval utaznak a fesztiválra, 11:00 és 01:00 óra között, csak a útvonal Râșnov – Poiana Brassó.

A Massif szervezői a busszal való utazást javasolják, ez a leggyorsabb hogyan juthat el a fesztiválra

Közlekedési eszközök közös, hogy az útvonalon utazni fog Brassó – Poiana Brassó körülbelül 10 perces gyakorisággal érkeznek, 08:00 és 23:30 között, hogy megkönnyítsék a fesztiválra való bejutást. A Brassóból elérhető vonalak a következők:

  • 20. vonal (Livada Postei – Poiana Brassó)
  • 100-as vonal (CFR Brassó állomás – Poiana Brassó)
  • 60-as vonal (Poiana Mică terminál – sikló)

A három nap alatt a 100-as vonalon a Lungă utcában, az AJOFM székháza előtti területen ideiglenes állomást csak Brassópojána irányába hoznak létre, a 60-as vonal 5 percenkénti járatsűrűsége. .

A felnőtt jegy normál ára 4 lej. A jegy a 24pay alkalmazáson keresztül vagy bankkártyával vásárolható meg a főbb jegyértékesítési pontokon, ahol szintén meghosszabbított menetrend lesz: Poiana Brassó (08:00 – 01:00), Livada Poștei (23:30-ig), CFR Brassó pályaudvar (21.30-ig).

A RATBV üzemeltetői egynapos bérletek (1 napos METROPOLITAN PASS bérlet – 10 lej) vagy háromnapos (3 napos METROPOLITAN PASS bérlet – 30 lej) vásárlását javasolják. A résztvevők a hivatalos RATBV platformon megtekinthetik a 20-as és 100-as buszok menetrendjét, a megállóhelyeket, ahol az említett tömegközlekedési eszközök megállnak, valamint egyéb információkat:  https://www.ratbv.ro/.

A résztvevők Râșnovból közvetlenül Brassópojánba, a Massifnál juthatnak el a 130M-es busszal, amely a Park & ​​​​Ride Râșnov állomásról indul.

A második közlekedési lehetőség Râșnovon keresztül történik azok számára, akik biztosították részvételüket az első Massif-kiadásban. Ha a városban vagy annak környékén tartózkodnak, a résztvevők a 130M-es busszal érhetik el Brassópojánát, amely 8:00 és 00:00 óra között, 20 percenként indul a Park & ​​Ride Râșnovból.

A Râșnov Park & ​​​​​Ride terület a Poligonban - a Cetate parkolóban található, az üzemeltetési menetrend és a fizetési módok pedig megtalálhatók a RATBV hivatalos honlapján. A résztvevők személygépkocsival érhetik el a speciálisan kialakított, korlátozott számú parkolóhellyel rendelkező râșnov-i Park & ​​Ride területet, majd busszal folytatják útjukat közvetlenül a fesztivál szívébe.

A március 3-5. közötti időszakban a Râșnov (Poligon - Cetate parkoló) - Poiana Brassó útvonalon közlekedő tömegközlekedési eszközök 20 percenként indulnak.

A fesztiválról való visszatéréshez a RATBV buszokat biztosít, amelyek a brassói Brassópojánból indulnak 22:00 órától.

A fesztiválról Brassóba induló speciális útvonalak listája, amelyet a szervezők és a hatóságok közölnek:

  • 1M vonal: Poiana Brassó – Livada Poștei – Triaj
  • 2M vonal: Poiana Brassó – Livada Postei – Rulmentul
  • 6M vonal: Poiana Brassó – Livada Poštei – Szaturnusz
  • 16M vonal: Poiana Brassó – Livada Poștei – Városi Stadion
  • 17M vonal: Poiana Brassó – Livada Poștei – Noua
  • 28M vonal: Poiana Brașov – Livada Poștei – Funăturii
  • 34M vonal: Poiana Brassó – Livada Postei – Temes-Triaj
  • 36M vonal: Poiana Brassó – Livada Poștei – Independentei
  • 50M vonal: Poiana Brassó – Livada Poștei – Pietrele lui Solomon.

Mindezek az autóbuszok a 20-as vonal összes állomásán, majd Brassó községben a városi útvonal állomásain állnak meg. Azok, akik Râșnovba szeretnének eljutni, Brassópojánától 130 méteres buszra szállhatnak fel, a Park & ​​​​Ride terminállal.

Brassópojána bejutás, magánfuvarozók számára engedélyezett és telekocsi-társaságok

A Massif rajongói választhatnak magán utazási társaságokat vagy telekocsikat is, amelyeket Brassópojána (Poiana Poiana) speciálisan kialakított átvételi és leadási pontjain rendelhetnek meg. 

További részletekért a résztvevők megtekinthetik a Massif 2023 fesztivál közlekedési lehetőségeit tartalmazó térképeket a weboldalon www.bemassif.com. A teljes mobilitási tervet a szervezők és a helyi hatóságok dolgozták ki, és egy kísérleti projektet jelent, amely egy új gyakorlati modellt hozhat létre, amely egyszerűsítené az üdülőhely megközelítését és az év más mozgalmas időszakait.

A Brassópojána lakosai korlátozott területen közlekedhetnek ideiglenes személygépkocsi behajtási engedély alapján

A fesztivál három napja alatt a folyó lakosai korlátozott időintervallumban (11:00 - 01:00) ideiglenes, személygépkocsi behajtási engedéllyel közelíthetők meg közúton. Szabadidőközpont (akkreditációs pont) Brassópojánától vagy től Astra mozi (Livada Poštei) Brassóból.

Az ideiglenes jogosítványt ez idő alatt lehet megszerezni 1. március 5-2023, között 11: 00 - 20: 00. A Brassópojána lakosok személyi igazolványuk vagy egyéb igazolványuk alapján szerezhetik meg az ideiglenes jogosítványt, amely igazolja, hogy korlátozott utcában élnek, vagy az említett területeken gazdasági tevékenységet folytatnak. Fesztivál Hegytömb között zajlik 3. március 5. és 2023, ban,-ben Brassópojána

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.