Koronavírus: 24. március 2020-től az easyJet szinte a teljes flottát leszállítja

0 638

Az utazási korlátozások és az államok közötti lezárt határok miatt az easyJet úgy döntött, hogy március 24-én visszatartja szinte a teljes repülőgép-flottát.

Március 24-ig az easyJet továbbra is humanitárius járatokat üzemeltet, a turisták és a más államokban rekedtek hazaszállítása érdekében. Arra számít, hogy a humanitárius járatok nagy részét március 23-ig, hétfőig tudja majd üzemeltetni. Az easyJet flottája 337 teljes Airbus repülőgépből áll.

Az easyJet szinte a teljes flottát a földön fogja tartani

A menetrend szerinti humanitárius járatok részletei az easyJet honlapján találhatók. Ha egy idegen országban ragadt, és szeretne eljutni az Egyesült Királyságba, az easyJet azt javasolja, hogy jelentkezzen be a hétfőig tervezett hazaszállítási járatok valamelyikére.

Emellett az easyJet számos stratégiai és alapvető járatot fog üzemeltetni egyes útvonalakon. Ezek a szokásos easyJet kapacitás maximum 10%-át képviselik ebben az évszakban. A legtöbb járat az Egyesült Királyságban található célállomások között közlekedik majd.

Arra biztatjuk az érintett utasokat, hogy ingyenesen váltsanak jegyet. Az easyJet továbbra is elenged minden díjat a későbbi időpontra történő jegyváltásért. Így a törölt járatok által érintettek 28. február 2021-ig módosíthatják utazásaikat.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.