ANDRÉ RIEU koncert Kolozsváron, 3. március 4-án és 2023-én

0 1.694

Az André Rieu művész 3. március 2023-ára, péntekre, a kolozsvári BT Arénában megrendezésre kerülő koncertjére az indulást követő első percektől rohamosan keltek el a jegyek. A jegyek értékesítése után néhány órán belül a helyszín 85%-ban megtelt, és a foglalási számok azt mutatták, hogy a nap végére mind a 7.500 ülőhely teljesen foglalt lesz.

A művész André Rieu 2 előadása lesz Kolozsváron

Az eladások felgyorsult alakulása, de a közönség hatalmas érdeklődése nyomán a rendezvényt szervező Laishoo Events André Rieu művész csapatával úgy döntött, hogy új előadást hirdet.

Ezért a híres hegedűművész a világ legnagyobb magánzenekarával együtt lép fel 3. március 4-án és 2023-én Erdély szívében a színpadon.

Aki nem akarja elszalasztani az alkalmat, hogy újra találkozhasson André Rieu mesterrel, az már a második előadásra is megvásárolhatja jegyét. ma, november 1-jén 19:00, az Eventim.ro jegyirodán keresztül, üléskategóriától függően változó áron.

A 2023-as világkörüli turnéban szereplő kolozsvári koncertekre André Rieu több mint három órányi élőzenét ígér a nézőknek teljes show-ban. Zene, tánc, izgalom és jókedv találkozik ugyanazon a színpadon, így egy újabb felejthetetlen este lesz.

André Rieu élvezi hazánk lenyűgöző számú rajongójának elismerését. 2015-ben a művész azt állította 7 teltházas koncert, a Fővárosi Alkotmány téren, egy hely, amelyet a művész nevez el "Az Univerzum középpontja". Ezután a híres hegedűst megtapsolta több mint 85.000 néző az ország egész területéről és azon túlról érkezel. Így André Rieu a romániai koncertek történetének fontos lapot írt, katalogizálva "2015 legnagyobb koncerteseménye."

A nagyszerű művésztől soha nem szűntek meg rendkívüli dolgok. Együtt volt a románok szenvedéseivel a tragédia után Kollektív Klub, és a szolidaritás jeléül azt adta, ami a legértékesebb: a ZENE. DVD a koncertről "Élj Bukarestben" értékesítésből gyűjtött 150.000 XNUMX euró, pénzt, amelyet teljes egészében az áldozatoknak ajánlott fel.

2016-ban további két teltházas koncert következett, ugyanazon a helyszínen, több mint 25.000 2019 nézővel, XNUMX-ben, nem sokkal a járvány előtt pedig a kolozsvári közönség rohamozta meg a jól ismert csarnokot. BT Aréna, minden jegy elkelt.

André Rieu visszatér Kolozsvárra

A 4-ben Kolozsváron megrendezett 2019 teltházas koncertsorozat után André Rieu új világkörüli turnéjának programjába vette Romániát, a művésznő hazánkból érkezett tisztelői pedig egy új mesés műsorban gyönyörködhetnek a zene varázsában, melyet a neves hegedűművész mutat be a 60 kiváló zenésszel. Johann Strauss Zenekar.

André Rieu minden koncertjén jól látható, ahogy a közönség egyik állapotból a másikba költözik; nevetnek, sírnak, tapsolnak, táncolnak és megölelik egymást, amikor híres filmek, spirituális dalok, népdalok vagy menetek gyönyörű keringőit vagy hangsávjait hallgatják, de a varázslatos hangokat is. értékes Stradivarius-hegedűje 1732-ből;

Koncertjei tökéletes keveréke a fülbemászó, romantikus, ünnepi és érzelmes daloknak meglepetésekkel, lufikkal, nagyon tehetséges szólistákkal és természetesen Maestro André humorérzékével. Az egész előadás az érzelmekről szól!

A videói André Rieu a YouTube-on messze túlszárnyalták 1 milliárd megtekintés; Bezárás 9 millió rajongó a világ minden tájáról kövesse őt a Facebookon. Azok között 40 millió eladott album, a 2022-ben megjelent legújabb album, "Happy Together" címmel ismét sikert hozott neki, a nemzetközi slágerlisták első 10 helyén szerepelt.

André Rieu turnéi rendszeresen felülmúlják a világ számos pop- és rocksztárét. Koncertjei vizuális csemegét is jelentenek, a híres hegedűs és zenészeinek belépőjétől a tömegen keresztül, a színpadra lépés és a koncert megkezdésének pillanatáig, a pazar jelmezekig vagy a zenekar mögötti lenyűgöző paravánig, amelyen különleges képek láthatók. minden egyes dalra vetítve, garantálva egy rendkívüli estét az egész családnak.

A történelem André Rieu

André Rieu 5 évesen kezdett hegedűleckékre járni, apja, idősebb André Rieu, a Limburgi Szimfonikus Zenekar és a Lipcsei Opera karmestere ösztönzésére. 1967-ben Rieu hegedűt tanult a Liège-i Konzervatóriumban, majd 1973-ig a Maastrichti Konzervatóriumban. 1974-ben André Rieu a brüsszeli Királyi Konzervatóriumba költözött, ahol Andre Gertier tanította. Tanulmányai befejezése után 1977-ben elnyerte a Premier Prix-t. Legnagyobb vágya a zene népszerűsítése volt, hogy az emberek emlékezzenek arra, hogy az élet a legszebb dolog, ami történhet velük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.