Kolozsvár - Varsó az Eurolottal, 27. október 2014-től

2 524

A kolozsvári "Avram Iancu" Nemzetközi Repülőtér bejelentette, hogy 27. október 2014-től új légitársaság érkezik a repülőtérre. Ez a lengyel regionális társaság, az EUROLOT, a LOT Polish Airlines nemzeti társaság leányvállalata, amely ezen az útvonalon üzemeltet majd járatokat. Kolozsvár - Varsó - Kolozsvár, heti 6 járattal

A lengyel fővárosba induló járatok premiert jelentenek az "Avram Iancu" kolozsvári nemzetközi repülőtér számára, mivel nincs más légitársaság, amely más célállomásra indítana járatokat ebben az országban, és az új légi összeköttetés megnyitásával 2014 végéig biztosítják. rendszeres járatok a repülőtérről Európa és a világ 25 országának 13 célállomására.

A kolozsvári repülőtér utasainak így idén ősztől lehetőségük nyílik új európai célállomásra utazni, a jelenleg egyedüliként bejelentett EUROLOT varsói (Lengyelország) járatai pedig minden nap, vasárnap kevésbé indulhatnak majd Romániából. Ezek az alábbi menetrend szerint működnek:

útvonal

Indulási idő

Érkezési idő

Működési napok

Kolozsvár – Varsó

14.50

15.25

Hétfő szerda péntek

17.55

18.30

kedd, csütörtök, szombat

Varsó – Kolozsvár

11.30

14.15

Hétfő szerda péntek

14.35

17.20

kedd, csütörtök, szombat

A kolozsvári utasok számára a varsói járat mind közvetlen összeköttetést biztosít a lengyel fővárossal, mind a hagyományos LOT Polish Airlines légitársaság csatlakozási lehetőségét egyesült államokbeli vagy ázsiai célpontokra.

Az Eurolot 1996-ban a Lot Polish Airlines lengyel nemzeti vállalat leányvállalataként alakult, és jelenleg 27 Bombardier Dash 11 Q8 típusú repülőgépből álló flottával 400 európai célállomásra üzemeltet járatokat.

(Borítókép: planespotters.net)

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.