Kik a BIAS 2022 vendégei? Tekintse meg a BIAS 2022 résztvevőinek listáját!

1 1.151

Még néhány nap választ el minket a legjobban várt romániai légibemutatóig - BIAS 2022. Szeptember 3-án kerül sor 10:00 órai kezdettel. A belépés ingyenes! A hozzáférés a ROMAERO-n (Airport Boulevard) keresztül érhető el.

Az idei kiadás a Băneasa és Brăescu repülési szimbólumoknak szól. Emlékeztetjük Önöket, hogy az "Aurel Vlaicu" Baneasa nemzetközi repülőtér 110 éves lett, A Baneasa repülőtér a világ egyik legrégebbi repülőtere, még működőképes.

Miért Smaranda Brăescu? Mert a romániai repülés kezdetei sajátos kapcsolatban állnak a selyem finom, érzéki susogásával. Mert Smaranda Brăescu volt Románia első ejtőernyős és harmadik repülője. Idén ünnepeljük Smaranda Brăescu pilóta ejtőernyős 90 méteres abszolút rekordjának 7200. ​​évfordulóját, amely rekordot 1932-ben állítottak fel az egyesült államokbeli Sacramentóban. Idén ugyanakkor Smaranda Brăescu születésének 125. évfordulója.

A BIAS 2022-n megcsodálhatjuk majd a fejlődését a következő vendégek: Román légierő; Romániai Aeroklub; TAROM; Romániai sólymok; Polgári Repülési és Légierő Felsőiskola Németországban, Olaszországban, Szlovéniában és Szlovákiában.

Az Olasz Légierő pilótái az Eurofighter EF-2000A "Typhoon", az Alenia C-27J Spartan és az Alenia Aermacchi M-346 Master élén szenzációs evolúciót ígérnek!

Ahogy azt az elmúlt 10 évben megszokhattuk, az online kiadvány Airlinestravel.ro médiapartner lesz az idei BIAS 2022 kiállításon! Információkkal visszatérünk!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.