Chisinau – Berlin az Air Moldovával, 31. március 2020-től

0 998

31. március 2020-től az Air Moldova közvetlen járatokat üzemeltet Chisinau – Berlin Schönefeld útvonalon. Kezdésként heti 2 járat indul kedden és szombaton. 18. június 22. és szeptember 2020. között a harmadik frekvencia kerül bevezetésre, minden csütörtökön.

A berlini járatokat az alábbi menetrend szerint Embraer E190 és Airbus A319 repülőgépek üzemeltetik.

Chisinau – Berlin az Air Moldovával

9U 813 Chisinau-KIV 06:15 - 07:35 Berlin-SXF
9U 814 Berlin-SXF 08:30 - 11:40 Chisinau-KIV

A berlini Schönefeld repülőtér Berlin délkeleti részén található, 22 km-re a városközponttól. Az úti cél elindításával az Air Moldova utasai más kelet-német városokba is ellátogathatnak, mint például Drezda, Frankfurt am Main, Magdeburg, Halle, Lipcse, Hamburg, Potsdam és Hannover.

Berlin az ellentétek városa, Németország politikai, gazdasági és kereskedelmi központja. A gazdag történelem, az ősi kultúra és a változatos építészet teszi Berlint igazi turisztikai slágerré az európai úti célok között. Bármi legyen is az utazás célja, Berlin sokszínűségével és dinamizmusával hódít.

Az Air Moldova utasai, akik jegyet vásárolnak Berlinbe, ingyenesen részesülhetnek a Rail & Fly programból. A Rail & Fly program keretében az Air Moldova a Deutsche Bahn Railways-szel együttműködve lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy ingyenesen utazhassanak Németországon keresztül. Ez a lehetőség az Economy Basic kivételével minden árra érvényes.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.