Bukarest – Varsó a LOT Polish Airlines légitársasággal, 1. július 2020-től

0 1.075

A kapott információkból megtudtuk, hogy a LOT Polish Airlines nemzetközi útvonalakon is újraindítja tevékenységét. Július 1-től pedig újra megnyílik a Varsó – Bukarest útvonal. Emlékeztetünk arra, hogy ebben az időszakban A LOT csak belföldi járatokat üzemeltet.

Kezdetnek a Bukarest - Varsó útvonalon a LOT Polish Airlines heti 4 járatot indít hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap.

Bukarest – Varsó a LOT Polish Airlines légitársasággal

LO642 Bukarest 15:45 - 16:30 Varsó
LO641 Varsó 11:45 - 14:35 Bukarest

Mi az a #BezpiecznyLOT a repülőn?

A LOT Polish Airlines számos szabályt és eljárást vezetett be az utasok és a repülőszemélyzet biztonsága és egészsége érdekében. A repülőgépek nagy hatékonyságú részecske-levegő (HEPA) szűrőkkel vannak felszerelve, amely a levegőben lévő baktériumok és vírusok akár 99.9%-át is elpusztítja. Összes a gépeket fertőtlenítik rendszeresen.

A kabin személyzete maszkot és kesztyűt viselA maszk viselése minden LOT utas számára is kötelező. A repülés során a szájukat és az orrukat takarni kell.

A fedélzeti szolgáltatás részeként A LOT az „érintés nélküli” elvet fogja alkalmaznikorlátozza az utasok és a személyzet közötti közvetlen interakciót. Az italokat és harapnivalókat egyedi csomagokban szolgálják fel.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.