Bukarest - Bázel (Svájc) és Bukarest - Nürnberg a Wizz Airrel, 26. október 2014-tól

1 837

A Wizz Air bejelentette, hogy terjeszkedik Romániában. A társaság a téli szezonban először üzemel 7 bukaresti repülőgéppel. A helyi piac ezen fejlesztésein túl a Wizz Air 3 új szolgáltatással egészül ki: Kolozsvár - Nürnberg október 1-től, Bukarest - Bázel (Svájc) és Bukarest - Nürnberg, ugyanazon hónap végétől, mindezt heti kétszeri gyakorisággal.

Nürnberg, a Wizz Air térképének legújabb úti célja, Bajorország második legnagyobb városa és a hagyományos mézeskalács-termékek (Lebkuchen), a kolbász és a kézzel készített játékok szülőhelye, mostantól közvetlenül, alacsony áron elérhető Bukarestben és Kolozsváron.

Ezzel a 3 új szolgáltatással A Wizz Air immár 84 útvonalat kínál Romániából 40 célállomásra. A társaság a legnépszerűbb útvonalak gyakoriságának növelését is bejelenti. London Luton már elérhető heti 9 járattal Kolozsvárról és heti 20 járattal Bukarestből. Emellett a népszerű Bukarest-Malaga útvonal már nem szezonális járat, és a kereslet miatt egész évben elérhető.

Alig egy hete a Wizz Air új útvonalat avatott, Nagyszeben – London. A romániai erőteljes terjeszkedés potenciálisan élénkítheti a munkaerőpiacot a légiközlekedés és a turizmus területén, mivel most több látogató utazhat alacsony áron.

ÚJ WIZZ AIR ÚTVONALAK ROMÁNIABAN:

útvonal Harang Kezdve ezzel Árak **-tól
Bukarest - Nürnberg Csütörtök; vasárnap 26-Oct RON 129
Bukarest - Bázel Szerda; vasárnap 26-Oct RON 129
Kolozsvár – Nürnberg Szerda; vasárnap 1-Oct RON 129

NÖVELŐ FREKVENCIA A LEGNÉPSZERŰBB WIZZ LÉGI ÚTVONALAKHOZ

útvonal Heti járatok
Bukarest – London Luton 14-től 20-ig
Bukarest - Malaga Télen heti 1 járat
Kolozsvár – London Luton 7-től 9-ig

 

Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „A mai bejelentés alátámasztja Románia iránti elkötelezettségünket. A három új szolgáltatással immár 84 nemzetközi útvonalat kínálunk Románia 7 repülőteréről. Az új nürnbergi járatok Bukarestből és Kolozsvárról tökéletes lehetőséget kínálnak egy rövid nyaraláshoz, igazán megfizethető árakon, kiváló utazási élménnyel párosítva. Reméljük, hogy új útvonalainkat kedvező fogadtatásban részesíti az ügyfelek, és ezek pozitív hatást gyakorolnak a légi közlekedésre és a turizmusra, tekintettel a Romániában elérhető alacsony viteldíjakra."

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.