Bukarest – Antalya és Kolozsvár – Antalya a Wizz Airrel, 2023 májusától

0 719

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és környezetbarát légitársasága világszerte, ma bejelentette három új útvonal Jászvásárból Isztambulba, valamint Kolozsvárról és Bukarestből Antalyába. Jegyek már megvásárolhatók online a címen wizzair.com és a mobilalkalmazáson keresztül, 119 RON-tól.

honnan induló román utasok Iaşi lehetőségük lesz meglátogatni Isztambul, Törökország legnagyobb városa, amely összeköti Európát Ázsiával, és az ország kulturális és pénzügyi központjaként is elismert. A leghíresebb látnivalók a Hagia Sophia mecset, a Topkapi palota, az oszmán szultánok rezidenciája, a kék kerámia díszítéseiről híres Ahmed szultán mecset, valamint a Nagy Bazár, a legnagyobb fedett bazár.

Utasok innen Bucureşti şi Cluj-Napoca most már repülhet Antalya, a Földközi-tenger térségének fontos üdülőhelye, kanyargós utcáiról, régi faházairól és ősi városfalairól ismert. Antalya vonzó város árnyas, pálmafákkal szegélyezett körutakkal, lenyűgöző szállodákkal, történelmi látnivalókkal és jachtokkal teli régi római kikötővel. Antalya a Török Riviéra gyöngyszemeként ismert tiszta vízéről, éjszakai életéről, hajókirándulásairól, számos tengerparti helyszínéről kivételes szolgáltatásokkal és az ókorból származó egyedi látnivalóiról. Antalya tartomány Földközi-tenger partja rengeteg all-inclusive családbarát lehetőséget kínál a tökéletes nyaraláshoz.

ÚTVONALnapokAZ-AL KEZDŐTÓL TŐL**
Bukarest - AntalyaHétfő szerda péntek19 május 2023Ft 119
Kolozsvár - Antalyacsütörtök, vasárnap18 május 2023Ft 119
Iasi – Isztambulkedd, csütörtök, szombatÁprilis 4 2023Ft 119
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.