Blue Air 2012-ban

0 523

A Blue Air, az első intelligens repülő légitársaság bejelentette, hogy 25. március 2012-től áthelyezi tevékenységét a Henri Coanda nemzetközi repülőtérre, a nyári időszámítás bevezetésével.

„Szeretnénk folyamatosan javítani az utasainknak kínált szolgáltatásokat, ezért a nagyobb kényelem érdekében úgy döntöttünk, hogy 25. március 2012-től a Henri Coanda repülőtérre helyezzük át tevékenységünket, és a meglévő flotta kapacitását egy másik, kifejezetten új desztinációk kiszolgálására tervezett repülőgéppel bővítjük. és a frekvenciák. A 25. március 2012-től induló utazásra jegyet váltott utasokat SMS-ben, e-mailben, hírlevélben és a Blue Air honlapján közzétett közleményben értesítjük. Az átköltözést az ország és külföld minden együttműködő ügynökségének is bejelentjük."

– mondja Ussama seriff, a Blue Air vezérigazgatója.

A társaság 2012-es terveit illetően új úti célokat vezettek be, mint például a Bukarestből induló Velence (járatok március 25-től) és Bákó (járatok június 2-tól - jegyár 14,99 EUR a szabad férőhelyeken belül). A cég flottája februártól egy újabb Boeing 737-400 típusú repülőgéppel is bővül.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.