A Wizz Air bázisa a Gatwick repülőtéren és 4 új útvonal 2020 októberétől

1 5.482

A Wizz Air ma bejelentette, hogy új bázist indít Nagy-Britanniában a Gatwick repülőtéren. Ez lesz a 3. bázisa a Wizz Air UK-nak, a London Lutonnál bejegyzett és nemrég bejelentett brit légitársaságnak. bázis Doncaster Sheffieldben.

A Wizz 320. október 22-től egy Airbus A2020-as repülőgépet oszt ki a dél-londoni csomópontba, és új útvonalakat indít Görögország, Olaszország, Spanyolország és Málta nyaralóhelyeire.

Wizz Air bázis a Gatwick repülőtéren

A Wizz Air 2016-ban kezdett repülni Gatwickből, és azóta közel került 1 millió utas. Egy új bázis létrehozásával Gatwickben, A Wizz Air egyre olcsóbb utazási lehetőséget biztosít az utasoknak, évi 450.000 XNUMX ülőhellyel eladó új útvonalain népszerű nyaralóhelyekre, beleértve Athén (Görögország), Nápoly (Olaszország), Lanzarote (Spanyolország) és Málta az év hátralévő részében.

A Wizz Air megnyitja harmadik bázisát az Egyesült Királyságban

Jegyek már kaphatók a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban, árak csak 24,99 EUR / szegmens. És hogy megünnepeljük a mai londoni Gatwick terjeszkedését, A Wizz Air különleges, 72 órás ajánlatot tett a WIZZ Flex szolgáltatásra, amely 50% kedvezményt biztosít az utasoknak a London Gatwickből induló összes útvonalon. A repülőjegyeket 18. augusztus 20. és 2020. között kell lefoglalni a wizzair.com oldalon, és az utazást bármikor ütemezheti. A WIZZ Flex szolgáltatást alapáron kell megvásárolni a jegyek lefoglalásakor, hogy részesülhessen a promóciójából.

A WIZZ Flex segítségével akár 3 órával az indulás előtt törölheti járatát ingyenes, és a kezdeti viteldíj 100%-át azonnal visszafizetik a légitársaság jóváírásával, valamint korlátlan számú alkalommal módosítják a dátumokat és akár az útvonalakat is, hogy ezekben a bizonytalan időkben még nagyobb biztonságban legyenek.

Ez a bejelentés következik a Doncaster Sheffield legutóbbi bővítése, az első regionális bázis, ahol a légitársaság egy Airbus A320-as repülőgépet oszt ki, és hét új útvonalat indít olyan célállomásokra, mint Alicante, Malaga, Larnaca, Faro, Lublin, Kassa és Suceava 2020 októberében.

Az újak hozzáadása útvonalak Gatwickből és Doncaster Sheffieldből a jelenleg működő brit Wizz Air UK hálózat jelentős növekedését jelenti 119 útvonal 69 célállomásra az Egyesült Királyság 11 repülőteréről.

A két új Wizz Air egyesült királyságbeli bázis létrehozása a Wizz Air hálózaton belüli gyors növekedési időszak folytatása, a közelmúltban rólunk szóló bejelentésekkel. a WIZZ alapján: Doncaster Sheffield, Bákó, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milánó-Malpensa, Tirana, Szentpétervár és több mint 200 új hálózati útvonal indítása 2020 áprilisában. A mai bejelentés lehetővé teszi a Wizz Air számára, hogy több mint 40 közvetlen és több mint 125 közvetett munkahelyet teremtsen a régióban.

Az új Wizz Air útvonalak London Gatwickből

farokMűködési napokKezdveÁrak **-tól
London Gatwick – LanzaroteHétfő szerda péntek23. október 202029.99 EUR
London Gatwick – AthénKedd, csütörtök, szombat, vasárnap22. október 202029.99 EUR
London Gatwick – MáltaHétfő szerda péntek23. október 202024.99 EUR
London Gatwick – NápolyKedd, csütörtök, szombat, vasárnap22. október 202029.99 EUR
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.