Barcelona – Cancun szinttel, 2. július 2021-tól

0 794

Barcelona – Cancun with Level, 2. július 2021. A Level légitársaság megnyitja a járatokat a Barcelonából induló Cancunba, a távolsági utazások újraaktiválására összpontosítva. Pénteken heti járat indul.

"Izgatottan várjuk, hogy elindítsuk ezt az új útvonalat, ami a Level agilitásának a jele a jelenlegi helyzethez való alkalmazkodásban, és új úti célokat biztosítva azoknak, akik ezen a nyáron utazni szeretnének." – mondta Lucía Adrover, a légitársaság kereskedelmi igazgatója.

Barcelona – Cancun szinttel, július 2-tól.

A járatok a Josep Tarradellas Barcelona-El Prat repülőtérről 14:00-kor indulnak, helyi idő szerint 18:05-kor érkeznek a célállomásra. A cancúni nemzetközi repülőtérről viszont helyi idő szerint szombaton 15:45-kor szállnak fel a járatok, és helyi idő szerint vasárnap 09:00-kor érkeznek Barcelonába.

Ezzel az új útvonallal a légitársaság idén nyáron igyekszik újraaktiválni a turisztikai szektort, és megerősíti elkötelezettségét az utasok és Barcelona iránt, ahol a légitársaság működési központja van.

A Level rugalmasságot kínál a jegyek megvásárlásában és fizetésében. Ezen túlmenően az egészségügyi hatóságoktól kapott ajánlásoknak megfelelően higiéniai és védelmi protokollokat is beépített, amelyek garantálják a fertőzések megelőzését és a biztonságot a fedélzeten mind az utasok, mind a személyzet számára.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.