Abu Dhabi – Barcelona az Etihad Airways légitársasággal, 21. november 2018-től

Az Etihad Airways bejelentette az Abu Dhabi (Egyesült Arab Emírségek) – Barcelona (Spanyolország) útvonalat. Felavatására 21. november 2018-én kerül sor.

0 772

Az Abu Dhabi - Barcelona útvonal 21. november 2018-től lesz aktív. Heti 5 járat indul Airbus A330-200-as repülőgépekkel. 31. március 2019-től az útvonalat naponta tisztelik.

Az új szolgáltatás a Közel-Kelet legnagyobb sporteseményének számító Abu-Dzabiban megrendezésre kerülő Forma-1-es Nagydíj kezdete előtt indul. Az Abu Dhabi Nagydíj 23. november 25-2018-én kerül megrendezésre a Yas Marina pályán.

Abu Dhabi - Barcelona repülési menetrend

EY49 Abu Dhabi - Barcelona 02:20 - 06:45 (hétfő, szerda, péntek, szombat, vasárnap)
EY50 Barcelona - Abu Dhabi 09:50 - 20:00 (hétfő, szerda, péntek, szombat, vasárnap)

Barcelona lesz a második spanyol város, amely a főváros Madrid után repül az Etihad Airways légitársasággal. Az új útvonal kényelmes utazási időt biztosít az utasoknak Abu-Dzabiból Európába, valamint Abu-Dzabiból az indiai szubkontinens, Délkelet-Ázsia, Kína, Japán, Korea és Ausztrália nagyobb városaiba is eljuthatnak.

Katalónia régiója rendkívül népszerű az üzleti és szabadidős utazók körében. A 7,5 millió lakosú, szenzációs hegyvidéki tájjal és 214 km-es Földközi-tenger partvonalával a régió gazdag természeti parkokban és védett területeken.

Barcelona a világ egyik leghíresebb városa egyedülálló kultúrája, Gaudi építészete, történelme és kozmopolita életmódja miatt.

Jelentősen nőtt az Egyesült Arab Emírségek és Katalónia közötti kereskedelem olyan ágazatokban is, mint az élelmiszeripar, a vegyipar, a gépjárműipar, az energiaipar és a gyógyszeripar.

Barcelona lett a legtöbb nemzetközi kongresszus városa 2017-ben, megelőzve Párizst, Berlint és Bécset. Az Etihad Airways az utasok kérésének megfelelően növeli a járatok gyakoriságát a 25. február 28. és 2019. között megrendezésre kerülő Mobile World Congress rendezvényen.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.