Frissítés: A TAP Portugal felhagy a Bukarest - Lisszabon útvonallal, 27. március 2016-től

8 1.174

22 frissítése: 00: A TAP Portugal hivatalosan is megerősíti a Lisszabon - Bukarest útvonal törlését 27. március 2016-től. A bejelentés a Facebook oldalon történt.

A jövedelmezőség javítása érdekében a TAP Portugália átszervezte működését felfüggesztve, től Március 27th, néhány kevésbé jövedelmező útvonal.
Ezért ettől az időponttól a TAP felfüggeszti a Portóból Barcelonába, Brüsszelbe és Rómába tartó járatait. És Lisszabontól Bogotáig / Panamáig, Göteborgig, Hannoverig, Zágrábig, Budapestig és Bukarest. A jelenlegi Lisszabon / Manaus / Belém útvonalon a TAP közvetlen járata Belémbe, majd onnan Manausba az Azul-lal code-share járattal közlekedik.
A TAP előzetesen felveszi a kapcsolatot minden olyan utassal, aki az adott célállomásra kiállított jeggyel rendelkezik, hogy alternatívát találjanak, vagy a teljes befizetett összeget visszatérítsék.

16 frissítése: 50: Ezt a cikket követően felvettem a kapcsolatot a TAP Portugal romániai képviselőjével. Az útvonalat jelenleg kivonják a rendszerből, mert folynak a munkálatok a foglalási platformon, és az útvonalakkal és a repülőgépekkel kapcsolatos megállapodások folynak. Hivatalosan semmit nem jelentettek be ennek az útvonalnak a felhagyásáról. Az útvonal a következő napokban újra megjelenik a rendszerben. 2015 nagyon jó év volt ezen az útvonalon, így a TAP Portugal megtartja a rendszerben. A legrosszabb esetben szezonálissá válhat az útvonal, de várjuk az újabb hivatalos információkat!

Ma reggel, Caesar riadót fújt a Bukarest - Lisszabon útvonalról és az új TAP Portugal stratégia. Cristian, az AirlinesTravel csapatának ujjaival rendelkező embere megerősíti, hogy a TAP feladja a Bukarest - Lisszabon útvonalat, az utolsó közvetlen járat 25. március 2016-én lesz.

Bukarest-Lisszabon-TAP-befejezés

Ezen időpont után a Lisszabonba vágyók átszállással utazhatnak Bécsbe, Münchenbe, Frankfurtba vagy más járatokkal. Úgy tűnik, Bukarest már nem része az új tervnek TAP Portugal.

TAP_portugal

Egy évi 50 000 utas potenciállal rendelkező útvonal üresen marad. Lisszabon nagy turisztikai potenciállal rendelkező célpont, ráadásul Lisszabonból több dél-amerikai, észak-amerikai és nyaralóhelyre (Azori-szigetek, Zöld-foki-szigetek stb.) is el lehet repülni. Ki lép be erre az útvonalra: Ryanair, Wizz Air (sajtótájékoztató január 19-én), Blue Air (üzemeltette ezt az útvonalat)? 2016 eleje dinamikus és tele van meglepetésekkel (kellemetlen vagy kellemetlen).

8 megjegyzés
  1. Alex azt mondja,

    Helló,

    Érdekelne, hogy a TAP Lisszabonba tartó közvetlen járatait felfüggesztik-e vagy sem.
    Portugáliába nyaraltunk a nyárra, de úgy gondolom, hogy egy felfüggesztő határozat feladná.

    Köszönjük!

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      A TAP Portugália szerint az útvonalat felhagyják. Ahogy közzétettem az információkat a cikkben.

      Portugália számára azonban lesznek alternatívák:
      Blue Air: https://airlinestravel.ro/bucuresti-lisabona-cu-blue-air-din-iunie-2016.html

      Wizz Air: https://airlinestravel.ro/bucuresti-lisabona-cu-wizz-air-din-22-mai-2016.html

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.