TIMISOARA AIRSHOW 2016, 21. május 2016

0 873

A harmadik egymást követő TIMIŞOARA AIRSHOW 2016 légi rally a tervek szerint 21. május 2016-én, szombaton kerül megrendezésre, az időjárási viszonyoktól függően 22. május 2016-i foglalási dátummal.

Temesvári légibemutató 2015

Az idén megszervezett légi rally biztosítja a légi fellépések folyamatosságát a temesvári nemzetközi repülőtéren. Újdonságként a repülőakrobatika listája a híres Baltic Bees része lesz. Az akrobatika is jelen lesz, kiemelkedő légi gyakorlatokkal, a korábbi rendezvényeken, például az Akrobatákon. A hivatalos közlemények szerint tárgyalások folynak más műrepülő csoportokkal.

„A légi rali korábbi versenyeinek pozitív kritikái arra ösztönöztek bennünket, hogy minden alkalommal látványosabb eseményt szervezzünk, mint az előző. A nagyszámú és lelkes közönség minden repülőbemutatón megmutatta nekünk, hogy van érdeklődés a repülés iránt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a nézők elvárásainak” – mondta Daniel Idolu, a Temesvári Nemzetközi Repülőtér igazgatója.

Temesvári légibemutató 2015

A lehető legrövidebb időn belül meghirdetjük a légi rali programját, amely tartalmazza a rendezvény ideje alatt a műrepülő gyakorlatokat végrehajtó alakulatok teljes listáját, valamint az autók megközelítésének és parkolásának részleteit.

Nézd és www.aerotim.ro a részletekért!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.