A TAROM ingyenes sportfelszerelés szállítást biztosít, a téli menetrendben 2013/2014

2 584

A TAROM ingyenes 23 kilogrammos többletpoggyászszállítást biztosít az utazó utasok számára, amelyek sí- és snowboardfelszerelést jelentenek. Románia vagy Moldova (Chisinau) és Bécs, London, Nizza, München, Szófia, Torino és Bologna között. A sportfelszerelést a normál, ingyenesen elfogadott poggyászmennyiségen felül biztosítjuk.

ingyenes sportfelszerelés tarom

Ezt a kedvezményt a téli szezonban megtett utakra biztosítják, 27. október 2013. és 29. március 2014. között. A téli sporteszközök a következőkből állnak: egy pár síléc, egy pár bakancs és egy pár rúd vagy egy snowboard és egy pár bakancs.

Ezen sportfelszerelések ingyenes átvétele a rendelkezésre álló kapacitáson belül, a repülőgép típusától függően történik.

„A TAROM az elmúlt években megkezdte termékének tartós adaptálását a szezonális forgalmi szegmensek igényeihez. Az ingyenes sporteszközöknek köszönhetően extra kényelmet kívánunk nyújtani azoknak, akik a téli sportoknak szentelten nyaralnak.A TAROM a téli sportok kedvelt célpontjává vált romániai turizmus növekedését is támogatja. Az a tény, hogy a TAROM 2013 júliusában először lépte át a menetrend szerinti, belföldi és nemzetközi járatokon szállított 200.000 XNUMX utas küszöböt, megtisztel bennünket, és arra kötelez bennünket, hogy az utasainknak kínált szolgáltatások folyamatos fejlesztésével túllépjük színvonalunkat.”

, mondta Chriastian Heinzmann, a TAROM ügyvezető igazgatója és felelős menedzsere.

A TAROM emlékezteti az utasokat, hogy a járat ára számos előnyt tartalmaz, például meleg ételeket és italokat a fedélzeten, ingyenes poggyászszállítást, üzemeltetést a főbb repülőtereken, ingyenes bejelentkezést. Poggyász tekintetében az Economy osztály utasai legfeljebb 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal, a Business osztályú utasok pedig maximum 3 darab, egyenként 23 kg-os poggyászt tartalmaznak. Ezen kívül minden utas 10 kg-ig ingyenesen viheti kézipoggyászát.

2 megjegyzés
  1. RA mester azt mondja,

    Nagyon jól ! Az utóbbi időben a Taromnál jó döntések születtek. Érdekesség, hogy Chisnaul is benne van ebben az ajánlatban. Moldovában sokan a mennybe mennek Ausztriában vagy Olaszországban.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.