Repülési és turisztikai ajánlat túra - 4. augusztus 2021.: 20% kedvezmény a Wizz Air árából; 20% kedvezmény a Blue Air árából; nyaralás Görögországban 305 EURO-tól!

0 498

A légiközlekedési és turisztikai ajánlatok között a túra harmadik alkalommal tartunk. Igyekszünk alkalmazkodni és lépést tartani a piaci akciókkal, ajánlatokkal.

Csak ma vehetsz igénybe 20% KEDVEZMÉNY a kiválasztott járatokra Wizz Airoktóber 31-ig tart. Élvezze az egyiket meglepetés városlátogatás Európában vagy tervezzen egy hosszú hétvégét vagy egy jól megérdemelt nyaralást.

Csak ma vehetsz igénybe 20% kedvezményt Blue Air járatok. Az ajánlat 4. augusztus 2021-én érvényes a kiválasztott járatokra, 1. szeptember 30. és 2021. közötti utazási dátummal. Minden foglalás magában foglalja a repülési adatok egyszeri módosításának lehetőségét az utazási dátum módosítási díj megfizetése nélkül, adott esetben csak a különbözet ​​megfizetésével. .

RYANAIR nagyon vonzó ajánlattal rendelkezik, az árak 9.99 euró/szegmenstől kezdődnek. Az ellenőrzéseket követően az árfolyamot is érvényesítettem járatok Bukarestből Bécsbe, Londonba, Milánóba és Manchesterbe. Az útvonalon Temesvár – Milan Bergamo az ár 4.99 EURO / szegmens. tól től Nagyvárad, a 9.99 EURO/szegmens ár a négy desztinációra érvényes: Bologna, Milan Bergamo, Düsseldorf és London Stansted.

A Paralela45 nyári ajánlatot kínál vonzó árakkal Görögországba, Törökországba, Spanyolországba és Egyiptomba. Például egy nyaralás Rodoszon, az ár 305 EURO-tól indul / fő / tartózkodás 7 éjszaka (a repülőjegyet tartalmazza).

Ha Önnek van utazási irodája, és szeretné, hogy ajánlata megjelenjen heti cikkünkben: „Ajánlatok a légi közlekedésben és a turizmusban”, kérjük, írjon nekünk a sorin [@] airtravel.ro címre. Az első megjelenés INGYENES!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.