A Ryanair elindította a 2021-2022-es téli szezonra szóló repülési programját.

4 1.519

A Ryanar a 2021-2022-es téli szezonra indította el a programot, amely a legnépszerűbb turisztikai célpontokat fedi le. Október végéig több mint 700 útvonal található a Ryamair hálózatán.

A Ryanair számos napfényes célállomásra indított útvonalakat, mint például Ciprus, Gran Canaria, Görögország, Szicília és Malaga. Ha szenvedélyes a síelés és a túrázás, akkor olyan népszerű úti célokra utazhat, mint Torinó, Milánó és Salzburg.

A Ryanair több tucat útvonalat indított el a tökéletes városlátogatási célpontokhoz.

A Ryanair járatokat indított olyan ideális városi úti célokra, mint Lisszabon, Párizs vagy Velence. A 2021/22-es téli szezon programjának indulásának megünneplésére Ryanair február 14-ig, éjfélig vásárolható jegyekre is indított ajánlatot.

Az árak 29,99 euró/szegmenstől kezdődnek, és a 2021 októbere és 2022 márciusa között megtett utakra érvényesek.

4 megjegyzés
  1. Stefan azt mondja,

    Szia Sorin! Egy ideje próbálom megnézni, hogy ez az Ön által közölt kijelentés hol van valójában lefordítva. A Ryanair honlapján románul, tehát a romániai indulással (például érthető!) nincs szó azokról a célállomásokról, amelyekre hivatkozik (Gran Canaria, Lisszabon, Párizs, Párizs csak néhány példa erre vonatkozóan ). Tudsz adni további részleteket? A Romániából induló úti célokra hivatkoznak? Ha nem, akkor a közlemény egyáltalán nem érdekes / nem ad hírt, mert a fentiekhez hasonló célpontok mindennaposak a Ryanair számára a magyar tértől nyugat felé. Előre is köszönöm. Stefan, Bukarest

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Ne jelentsen Romániának, a sajtóközlemény a RYANAIR hálózat szintjén hangzik el. A közlemények nem csak országra vagy megyére vonatkoznak, figyelembe véve, hogy a RYANAIR-hez hasonló szolgáltatóval bárhová utazhat. Körülbelül 700 útvonalon több száz célpontra lehet utazni :). Tehát igen, a RYANAIR hálózatának a 2021-2022-es téli szezonban körülbelül 700 útvonala van, valamivel kevesebb, mint 20219-2020. És ez lényeges, számunkra nem csak a bukarestieket vagy a romániai románokat szólítjuk meg. Minden utazni vágyónak szólunk. A világon mindenütt vannak románok, ráadásul az információkat a globális forgalomban 10-12 nyelvre lefordítják.

  2. Stefan azt mondja,

    Köszönöm a választ. Meglepett, hogy a Ryanair új útvonalakat nyitott Romániában, ezekben a szomorú időkben. A sajtóközleményben azonban szerepel (amit a Mediafax hírfolyamában is találtam), úgy tűnik, hogy nem fedi le a Ryanair teljes hálózatát. Sok szerencsét! Stefanie

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      A Ryanair 2021-ben új útvonalakat nyit, 2022-ben pedig tervez valamit. Minden a járványról szól. Például azt tervezi, hogy Nagyváradról repül, és számos járatot indít Bukarestből. Továbbra is 10 repülőtérről tervez repülni, de a járvány általánosságban megfékezte a repülést.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.