(P) Repülőgép áramkörök 2017 - 5 repülőgép áramkörök 2017-re

2 957

A „A házvezetőnő nyáron a szánját, télen az autóját készíti” közmondás szerint a turistáknak lehetőségük van előre beosztani a nyaralásukat. 2016 nyarán járunk, de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy megtervezzük a 2017-es lehetséges utazásokat. Sőt, az utazási irodák vonzó ajánlatokkal és nagy kedvezményekkel várják a jövő évre vásárolt repülőutakat.

A Bavaria Tour partner utazási iroda, amellyel több mint 2 éve dolgozunk együtt, 35%-os repülőjegy kedvezményt biztosít 2017-ben. Kubába, az Egyesült Államokba, Japánba, Afrikába vagy Európába szeretne utazni? Használja ki az ajánlatot május végéig.

Áthajóztuk a Bavaria Tour gazdag kínálatát, és az általunk ajánlott géppel 5 kört kivontunk. A körutakat repülővel választottuk, azaz van bennük repülést magában foglaló komponens, de az utakat busszal, vonattal vagy más helyi közlekedési eszközzel is megteszik.

Dél-Amerika/Antarktiszi körutazás (kattintson a részletekért)

Dél-Amerika és az Antarktisz sem hiányzik az elérni kívánt célpontok hosszú listájáról. Nem vagyunk nagy hidegimádók, de egy ilyen élményt az életben legalább egyszer megér. 2017-ben fontoljon meg egy dél-amerikai túrát és egy körutazást az Antarktiszon. A túra magában foglalja az Antarktisz, a Horn-fok, a Tűzföld, Patagónia, Argentína és Uruguay meglátogatását.

circuite-avion-2017-Torres-del-Paine
FOTÓ: en.wikipedia.org/wiki/Torres_del_Paine_National_Park

A 24 nap alatt repülővel repül a Bukarest-Buenos Aires / Buenos Aires-Bukarest útvonalon és a Buenos Aires - Ushuaia / El Calafate - Buenos Aires útvonalon, hajóval utazik a Déli-sarkra, és körutazik. a Horn-fokhoz és a fjordokhoz.

A program a következőket is tartalmazza: Los Glaciares Nemzeti Park látogatása a Perito Moreno gleccsernél (a legnagyobb Dél-Amerika 42 gleccse közül), a Torres del Paine Nemzeti Park a chilei Andokban, a Miledon-barlang, a Pehoe-tó vagy az Amarga-tó. és a Towers Blue (Torres del Paine) és így tovább.

Dél-Amerika/Antarktiszi körutazás: EURO 6786 - normál díj / EURO 4411 - május 35-ig történő foglalás esetén 31% kedvezmény / EURO 4750 - 30% kedvezmény a júniusi foglalásokra. Ezen árakhoz hozzáadódnak a turisztikai csomagban feltüntetett költségek!

Indiai túra (kattintson a részletekért)

India a 7. helyen áll az országok rangsorában terület szerint, a második helyen áll a népesség tekintetében, és a legnépesebb demokratikus állam. Az olyan vallások, mint a hinduizmus, a szikhizmus, a buddhizmus és a dzsainizmus Indiából származnak, míg az iszlám és a kereszténység gazdag hagyományokkal rendelkezik itt. Azt is tudtad, hogy a paprika, a híres, tömegesen használt fűszer Indiából származik?

Circuite-avion-2017-Taj-Mahal

Ha az Arany Háromszögbe szeretne utazni, használja ki a 7-re előkészített 2017 napos túrát. Az útvonal magában foglalja Delhi, Agra - Taj Mahal és Jaipur meglátogatását. Sőt, 35% kedvezmény jár a 2016. május végéig lebonyolított foglalásokból.

A körút tartalmazza a légi közlekedést a Bukarest-Isztambul-Delhi-Isztambul-Bukarest útvonalon, valamint szállást 3 és 4 csillagos szállodákban. A túra során lehetősége nyílik meglátogatni a Tádzs Mahalt - a szerelem legpazarabb emlékművét, amelyet Shah Jahan császár épített felesége és Jama Masji emlékére - Ázsia legnagyobb mecsete.

Indiai túra (kattintson a részletekért): EURO 595 - normál díj / EURO 387 - május 35-ig történő foglalás esetén 31% kedvezmény / EURO 417 - 30% kedvezmény a júniusi foglalásokra. Ezen árakhoz hozzáadódnak a turisztikai csomagban feltüntetett költségek!

Thaiföld - Szingapúr - Malajzia túra (kattintson a részletekért)

Circuite-avion-2017-Thailanda

Azt hiszem, mindenki hallott már Thaiföldről, Szingapúrról és Malajziáról. Most lehetősége van arra, hogy meglátogassa mind a 3-at egy 18 napos túra során. Az utazás a Bukarest - Amszterdam - Bangkok útvonalon induló járatokkal kezdődik, és a Szingapúr - Amszterdam - Bukarest útvonalon visszautazó járatokkal ér véget. Az útvonalon Bangkok, Pattaya, Phuket, Kuala Lumpur, Batam-sziget meglátogatása is szerepel majd.

Ezen a túrán meglátogathatja a Korall-szigetet, és részt vehet a Nong Nooch Village-ben (thai néptánc és elefántsport, tigrisfotózás, orchidea kert). Penangban meglátogathatja a Snake Temple-t és a Butterfly Reserve-t. Plusz sok más látnivaló. A szervezők egy álomkört ígérnek.

Thaiföld - Szingapúr - Malajzia túra (kattintson a részletekért): EURO 1395 - normál díj / EURO 907 - május 35-ig történő foglalás esetén 31% kedvezmény / EURO 977 - 30% kedvezmény a júniusi foglalásokra. Ezen árakhoz hozzáadódnak a turisztikai csomagban feltüntetett költségek!

Szingapúr - Ausztrália - Új-Zéland körút (kattintson a részletekért)

Ha egy életre szóló kalandra vágyik, ne hagyja ki a Szingapúr - Ausztrália - Új-Zéland túrát. A 24 napos túra tartalmaz Szingapúr, Ausztrália, Új-Zéland, Tahiti, Bora Bora, Húsvét-sziget, Chile, Franciaország látogatását.

Circuite-avion-2017-Noua-Zeelanda

Azok számára, akik rajonganak a repülőgépekért és a repülésért, ez a pálya az Ön ízlésének megfelelő. A Bukarest-Párizs-Szingapúr útvonalon induló járatokkal kezdődik, és a Santiago de Chile-Párizs-Bukarest járatokkal ér véget. További járatok lesznek az alábbi útvonalakon: Szingapúr - Darwin - Cairns - Brisbane; Melbourne – Christchurch; Auckland - Papeete (Tahiti); Papeete – Bora Bora; Bora Bora - Tahiti - Húsvét-sziget; Húsvét-sziget - Santiago de Chile - Párizs - Bukarest.

A járatok között busszal vagy hajóval is közlekednek majd. A túra egyedi látogatásokat tartalmaz: Nagy-korallzátony és túrák Sydneyben, Brisbane-ben, Melbourne-ben. A táj, az óceáni fürdők és a helyi hagyományok a só és a bors ennek a körútnak.

Szingapúr - Ausztrália - Új-Zéland körút (kattintson a részletekért): EURO 5955 - normál díj / EURO 3871 - május 35-ig történő foglalás esetén 31% kedvezmény / EURO 4169 - 30% kedvezmény a júniusi foglalásokra. Ezen árakhoz hozzáadódnak a turisztikai csomagban feltüntetett költségek!

Körpályák az Amerikai Egyesült Államokban (kattintson a részletekért)

Az Amerikai Egyesült Államok mindenhol a románok álma. Hiszünk abban, hogy még mindig sokan vágynak az amerikai földre. Ha Ön is közéjük tartozik, fontolja meg egy 25 napos turné felajánlását az Egyesült Államokban.

Circuite-avion-2017-Las-Vegas

Az útvonal a következő városok meglátogatását tartalmazza: Las Vegas, Chicago, New York, Washington, Boston. A városok meglátogatása mellett a körút 2 fő látnivalót is tartalmaz: a Grand Canyont és a Niagara-vízesést. A 4. napon lehetősége van ellátogatni CANAVERAL-ra – látogatás a Kennedy Űrközpontban (a NASA űrkutatási programja).

Bukarest-Miami / San Francisco-Bukarest útvonalon fog repülni. A körút az USA közötti, a nagyvárosok közötti járatokat is tartalmazza. Fedezze fel Amerikát!

Amerikai Egyesült Államok körei (kattintson a részletekért): EURO 3390 - normál díj / EURO 2204 - május 35-ig történő foglalás esetén 31% kedvezmény / EURO 2373 - 30% kedvezmény a júniusi foglalásokra. Ezen árakhoz hozzáadódnak a turisztikai csomagban feltüntetett költségek!

Elérhetőségek Bavaria Tour:

Cím: Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, 5. szektor (Mihail Kogalniceanu szobrától 50 méterrel lejjebb, jobb oldalon).
telefon: 021 / 310.75.11
Fax: 021 / 311.55.46
Mobil:
0744.300.309
0774.077.665

E-mail:
[e-mail védett]
[e-mail védett]
[e-mail védett]

Bavaria-Tour

2 megjegyzés
  1. James azt mondja,

    Kedves uram, kedves. Ha saját csoportot készítek és egyenként vásárolok, sokkal olcsóbb!

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Mindenki döntse el. De szerintünk nem túl drága. Ráadásul egy utazási iroda az Ön segítségét is igénybe veszi a választott csomagban

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.