Akciók és repülőjegy-ajánlatok 2013-as Valentin-napra

3 602

A február a szerelem hónapjaként vonult be a történelembe. A Valentin-napot vagy a nyugati Valentin-napot február 14-én ünneplik. Ne feledkezzünk meg a Dragobete-ről – a szláv gyökerű ünnepről, amelyet Romániában február 24-én ünnepelnek. A Dragobete a Valentin-nap megfelelője, a szerelem ünnepe.

Valentine's Day 2013

A szerelmeseknek nincs szükségük különleges napokra, hogy kinyilvánítsák szerelmüket, de két nap több szeretettel nem árt. A légitársaságok arra biztatják a párokat, hogy a legromantikusabb úti célokra utazzanak, és érdekes akciókat és ajánlatokat indítottak a 2013-as Valentin-napra és Dragobete-re szóló különleges járatokra.

TAP Portugal ajánlat - 20% kedvezmény Lisszabonba és Madeirára

A TAP Portugal szerelmeseit küldi Lisszabonba és Madeirára, 20% kedvezményt biztosítva a végső árból. Kedvezmény kód: LOVETAP2013.

Február 9-11 között történt foglalás
Az utazás február 13-24 között indul

Bukarest - Lisszabon - Bukarest 210 euró adókkal együtt, és a kedvezmény alkalmazása után 168 euró lesz.
Bukarest - Madeira - Bukarest 300 euró adókkal együtt, kedvezménnyel pedig 240 euró lesz.

A kedvezmény az oldalon történő online foglalásokra vonatkozik www.flytap.com, foglaláskor a LOVETAP2013 kedvezménykód megadásával.

Valentin napi TAROM ajánlat!

A TAROM ajánlat 289 eurótól kezdődő árakat tartalmaz, minden adót tartalmazva két főre, oda-vissza, Bukarestből Amszterdamba, Athénba, Barcelona, ​​Budapest, Frankfurt, Isztambul, Larnaca, London, Lyon, Madrid, München, Párizs, Róma, Szaloniki és Bécs. Az ajánlat Szebenből Münchenbe és Jászvásárból Rómába induló indulásokra is érvényes. A kettőnek együtt kell utaznia mindkét szakaszon.

A jegyek 1. február 24. és 2013. között vásárolhatók, az utazásnak pedig 8. február 8. és március 2013. között kell megtörténnie (az utolsó visszautazás dátuma). Jegyek bármely TAROM ügynökségtől vagy akkreditált ügynökségektől vásárolhatók.

Az ajánlat a szabad helyeken és bizonyos feltételekkel érvényes. Az ajánlat más akciókkal nem vonható össze.

Blue Air verseny - Nyilatkozzon szerelméről Dragobete-nek!

A Blue Air egy érdekes és kreatív versennyel érkezik. Arra buzdítja a Facebook-rajongókat, hogy tegyenek szerelmi nyilatkozatot, és válasszák ki úti céljukat, ahová párban szeretnének utazni. A szeretetnyilatkozatot 22. február 2013-ig 15.00 óráig kell megtenni!

A nyeremény a következőkből áll: 2 oda-vissza járat a Blue Air által üzemeltetett bármely célállomásra a rendelkezésre álló ülőhelyeken belül. A 2 db repülőjegyet 22. február 2013-én 17:00 órakor sorsolással egy személy kapja meg. A kínált jegyek tartalmazzák a repülőtéri illetéket és 1 db feladott poggyász díjat, 14.99 euró és 599.98 euró közötti egységértékben. Jegyek 30. március 2013-ig igényelhetők, az utazás időpontja pedig 26. október 2013-ig lehet.

Carpatair ajánlat - csomag RÓMÁBAN

Olaszország fővárosa minden évszakban a világ egyik legromantikusabb úti célja, de az óváros varázsa még jobban elbűvöl majd Valentin-nap környékén: speciális utazási csomag 186 eurótól * + adók! Egy romantikus római kiruccanás menne

A Turkish Airlines egy érdekes akcióval rendelkezik - jegyek 1 EUR-ért a barátodnak/barátnődnek

A Turkish Airlines remek repülőjeggyel hirdeti a Valentin-napot Isztambulból. Jegyek 8.01.2013 - 15.02.2013 között vásárolhatók, repülőjegyek pedig február 9. és február 15. között lehetségesek. Az egyik utasnak Miles & Smiles tagnak kell lennie, és teljes jegyet kell vásárolnia egy adott célállomásra, a partner pedig csak 1 eurót fizet. A pároknak együtt kell utazniuk a promóció céljából vásárolt járatokon. De légy óvatos! Jegyeket a címen kell megvásárolni a foglalástól számított legfeljebb 24 órán belül, az ülőhelyek száma korlátozott, és a vásárlási eljárást legalább 7 nappal a repülés előtt le kell zárni.

További részletek a hivatalos oldalon Valentin-napi ajándék a Miles & Smiles-től!

Czech Airlines - 10 nap a szerelembe!

Prága, a szerelem városa már 238 eurótól várja Önt. Vásárlási időszak: 4. febr. 14-2013. Szerelmi időszak: 01. március 15 - június 2013.

Az utazások kettesben sokkal szebbek!

3 megjegyzés
  1. Narcisa azt mondja,

    Tehát mit választana ezek közül az ajánlatok közül? ⁇

  2. Sorin azt mondja,

    Kék levegőben vagyok! A Taromban érdekes árak vannak 2 főre, és a Turkish Airlines sem jobb. Csak egy kis pénz kell Bukarestre - Isztambulra! :)

    Prága drágának tűnik a zsebemben, de lehet, hogy sokan másoknak több pénzük van :)

    És Róma rendben van, csak a bukaresti indulással még nehezebb!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.