#priNeamt III - 5. szeptember 11-2014

0 758

5. szeptember 11. és 2014. között kerül megrendezésre a romániai megye online népszerűsítésének legfontosabb eseménye, amely a következő két fő komponensből áll:

B2B – egy tanfolyam (szeptember 5-én), amely az utazási területen az üzlettel foglalkozik, a hatékony menedzsmentre és az online marketingre összpontosítva. Helyszín: Central Plaza Hotel Piatra Neamt városában. A belépés ingyenes, de csak meghívóval. Kattints ide hogy regisztrálj. Figyelmeztetés - a helyek száma korlátozott!

B2C - kifejezetten 6 fős blogger delegáció számára készült infotrip (szeptember 11-60.) a megyében. A több mint 60 meghívott blogger között lesz: 25 generalista, 10 utazó, 10 fotós, 8 Moldovai Köztársaságból és 10+ az Egyesült Királyságból – a résztvevők listája. A kiadás fő témája a Ceahlau-hegység lesz.

Örülök, hogy a vendégek között lehetek, és ez egy kihívás. Ez a hét tele lesz tevékenységekkel, eseményekkel, 60+ fősek leszünk. Alább a #priNeamt III térképe! A teljes programot sem ismerjük, de bízunk a szervezőkben.

PRINEAMT3-Harta

A második kiadásban is részt vettem, de jóval kevesebb volt a blogger, Piatra Neamţ környékén egyre rövidebb és hosszabb volt. Az eddig megrendezett két kiadás (14. szeptember 16-2012. és 13. december 15-2013.) számai:

7 nap, amikor a Piatra Neamt az online környezet fővárosa lett Romániában
1000+ km megtett a megyében, 40 turisztikai célpont meglátogatása, amihez hozzáadódik 5 népi iparművész
65 blogger, ebből 2 a Moldovai Köztársaságból van jelen a második kiadáson
Több mint 300 cikk jelent meg főleg az érintett blogokon, de más oldalakon is, amelyek értékelték a projekt ötletét
3000+ Facebook-bejegyzés, 1500+ Twitter-üzenet és 400+ Instagram-fotó
A Zelist Monitor szerint 3.7 millió internet-hozzáféréssel rendelkező ember értesült a két kiadásról.

–––––––––––––––––––––––––––––––––
5. szeptember 11-2014. Minden látnivaló #priNeamt! Követ XNUMX. kiadás egy romániai megye online népszerűsítésének szentelt legfontosabb esemény. Tudjon meg többet a Szervezőről: Eventur Bukarest. powered by Petrom Románia. Főbb partnerek: Nemzeti Idegenforgalmi Hatóság, Neamț Megyei Tanács, Piatra Neamț városháza, Beszterce Hotel Durăuban, Blue Air şi Autoboca Rent-a-Car.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.