TAROM Nyílt Nap - 18. szeptember 2012

1 652

A TAROM, a Román Nemzeti Légiközlekedési Vállalat 18. szeptember 2012-án ünnepli fennállásának 58. évfordulóját. Ebből az alkalomból a TAROM megnyitja kapuit, hogy egy minden érdeklődőnek szentelt rendezvényen bemutassa a cég kulisszái mögötti tevékenységét.

A román légitársaság a TAROM társaság műszaki hangárjában bemutatja az utasok által kevésbé ismert tevékenységeket a repülés biztonságának és minőségének ellenőrzésétől a karbantartási programokig és az egyes repülőgépek repülés előtti műszaki ellenőrzésének szakaszaiig. . A TAROM világába való bejárás során a cég munkatársai szakmájuk kevésbé ismert vonatkozásairól mesélnek.

2011-ben részt vettem egy hasonló rendezvényen, és elmondhatom, hogy nagyon élveztem. Lehetőségem volt látni a TAROM mögött álló embereket. Beszéltem azokkal, akik repülőgép-technikai szolgáltatást nyújtanak, illetve azokkal, akik közvetlenül felelősek a társaság repüléseiért. Ne habozzon, és azt tanácsolom, hogy vegyen részt ezen az eseményen.

üres

Kérünk mindenkit, aki 18. szeptember 2012-án szeretné megünnepelni a TAROM társaságot, regisztráljon az alábbi linken elérhető űrlapon keresztül: www.tarom.ro/ziua-tarom.

Számos kérés nyomán a szervezők további négy, egyenként 50 fős csoportos látogatással készülnek 19. szeptember 2012-én.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.