Az új Blue Air viteldíjosztályok és weboldal 2017-re

A Blue Air egy hétvégét tartogatott kellemes meglepetésekkel az utasok számára. Szeptember 9-én a román fapados légitársaság (Smart Flying) elindította az új viteldíjosztályokat, de egyben 2017-hez méltó weblapot is.

3 1.274

Aki a Blue Air-rel repült, valószínűleg a szolgáltató elavult oldalát találta el, kevésbé intuitív kezelőfelülettel és egy sor kusza művelettel. Nyelvünkön a régi Blue Air lelőhely a történelem előtti repülésből származott.

De a Blue Air azonnal teleportált 2017-ben, az új oldal elindításával. Sokkal szebb, tisztább és intuitívabb felülettel rendelkezik. A foglalási és vásárlási folyamat sokkal élvezetesebbé válik.

Az apróbb működési problémák kijavításán még dolgozunk, így nem szabad túl keményen kritizálni a weboldal böngészése közben előforduló hibákat. Elmondhatjuk, hogy a Blue Air óriási ugrást hajtott végre az interneten.

Az új Blue Air viteldíjosztályok

Ezzel egyidejűleg bevezették az új tarifaosztályokat: könnyű, klasszikus és prémium. A légiközlekedési trend a fapados légitársaságokat a hibrid zónába taszítja, amely középút a teljes körű szolgáltatást nyújtó légi fuvarozók vándorolnak.

clasa-tarifara-light

Tarifa osztály fény lehetővé teszi a jegy megvásárlását az elérhető legalacsonyabb áron, amely 10 kg-os kézipoggyászt + ingyenes bejelentkezést is tartalmaz. Ez egy olyan osztály, amely azoknak szól, akik városi szünetekben vagy üzleti célból szeretnének utazni rövid időre. Ha más szolgáltatásokat szeretne, azokat külön fizetik.

clasa-tarifara-clasic

Tarifa osztály Klasszikus lehetővé teszi a jegy megvásárlását az elérhető legalacsonyabb áron, de ez további szolgáltatásokat is tartalmaz: ingyenes bejelentkezés, 20 kg-os feladott poggyász, lefoglalt hely, stb. Bonyolultabb kirándulásokra alkalmas osztály, akár családdal, akár egyedül, de néhány szükséges felszereléssel.

clasa-tarifara-premium

Tarifa osztály prémium tartalmazza: a legalacsonyabb elérhető árat; ingyenes bejelentkezés; 10 kg-os kézipoggyász; 32 kg-os feladott poggyász; a dátum módosításának díja 0; fenntartott hely, beleértve az Extra Leg Room; ingyenes élelmiszer. Ez egy teljes körű szolgáltatási csomag, amely különösen alkalmas hosszabb repülésekre, de hosszabb utakra is.

Javasoljuk, hogy próbálja ki az új Blue Air telephely és jelentse vissza véleményét ebben a cikkben!

3 megjegyzés
  1. Razvan azt mondja,

    Megtanítottak a jóra, most meg rossz.. :(!
    A régi oldal áttekinthetőbb, könnyebben kezelhető volt, a belföldi járatokon ingyenes volt a feladott poggyász, az étel és a gyümölcslevek (víz) is…. most a feladott poggyászt súlytól függetlenül fizetik, a kaja csak a prémiumnak jár... a víz szerintem ugyanaz.... ! Borzalom! lássuk a versenyt...

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      A belföldi járatokon a jegy ára a korábbiakhoz hasonlóan egy komplett csomagot tartalmaz: kézipoggyász, 20 kg-os feladott poggyász, kis catering szolgáltatás és ingyenes repülőposta a gép mögött…

  2. György azt mondja,

    Egy nap le akartam foglalni egy járatot Bukarestből Iasiba, és azt mondták, hogy a nevem számokat tartalmaz. Milyen név tartalmaz számokat? Aztán leszedtem a két keresztnév közül a kötőjelet, az sem ment. Végül összeomlott, és nem tudtuk befejezni a foglalást. Felhívtam a Céget, és elmondtam, hogy mivel találkoztam, az operátor pedig azt mondta, hogy nem tudja, melyik oldalra léptem be. El akartam mondani a NASA-nak, hogy mit. Remélem jobb lesz az új oldal.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.