Mikor kezdődik az America Express 2022?

0 3.962

Az első évad America Express 2022A híres Asia Express című műsor folytatását már forgatták is Mexikó, Guatemala és Kolumbia. A 18 versenyző visszatért dél-amerikai útjáról. Most izgatottan várjuk az America Express 2022-es kiadását az Antena 1-en.

Bár az "America Express" rajongói, köztük mi is, a műsor 2022-es debütálását várták, úgy tűnik, hogy a műsor 2023 januárjában debütál. Az Instagramon tartott kérdés-felelet szekcióban az adminisztrátorok a "Jolly Vipers" hétköznapi hírfiókhoz , elárulták, hogy a műsor jövő év januárjától lesz látható a kis képernyőn.

Cătălin Scărlătescu séf és barátnője, Doina Teodoru színésznő; Puya és felesége Melinda; Andreea Antonescu és Andreea Bălan; Cătălin Bordea és Nelu Cortea; Ovidiu Buta stylist és Joaquin Bonilla művészeti vezető; Jean Gavril és Dinu testvére; Bruja énekesnő és barátja, Pufeh; Larisa Iordache és Diana Bulimar tornászok; Bie Adam, az egyik leghíresebb online tartalomkészítő és édesanyja a csillagok, akik az Aranyúton voltak a leglátványosabb romániai valóságshow győztesének áhított címéért folyó versenyben.

Nincs más dolgunk, mint várni!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.