Légiközlekedési és turizmus ajánlatok – 7. július 2021.: -30% a Blue Airen; 1 + 1 RYANAIR; 59.99 EURO-tól Kolozsvár - Lisszabon a HiSky-vel; 22 EURO-tól Animawings-el; last minute ajánlatok!

0 635

Július 7-től minden szerdán körbejárjuk a légiközlekedési és turisztikai ajánlatokat. Egy cikkben gyűjtjük össze a legérdekesebb és legvonzóbb repülőjegy- és turisztikai csomagajánlatokat. Íme a mai ajánlat!

Repülőjegy akció

A Blue Airnél van akár 30% kedvezmény kiválasztott járatokon júliusban, mert most van a legjobb idő nyaralni! Az ajánlat 7. július 2021-én érvényes, a kiválasztott járatokra 31. július 2021-ig tartó utazási dátummal. Minden foglalás magában foglalja a repülési adatok egyszeri módosításának lehetőségét az utazási adatmódosítási díj megfizetése nélkül, adott esetben csak a különbözet ​​megfizetésével.

A Blue Airnél is igénybe veheti az ajánlatot 19.99 EURO / szegmens Bukarest - Prága járatokraa; 14.99 EURO-tól / szegmens Kolozsvár - Barcelona járatokra vagy 9.99 EURO-tól / szegmens: Iași - Madrid.

A RYANAIR-nél van egy 1 + 1 INGYENES ajánlat. Pontosabban, ha veszel egy jegyet, és ingyen kapsz egyet. Az ajánlat akkor érvényes, ha legalább két felnőtt vagy több utas repül. Az ajánlat csak ma, július 7-én 23:50-ig érvényes. Így, ha úgy dönt, hogy Bukarestből utazik, akkor igénybe veheti a 12.99 EURO / szegmens Bécs vagy 16.99 EURO / szegmens Pisa viteldíjat.

La Wizz Air Nincs határozott ajánlatunk, de az árak nagyon kedvezőek a nyaralóhelyekre. A Wizz Air foglalási rendszerére pillantva észrevettem Bukarest - Korfu 169 lejtől / szegmens szeptemberben; Bukarest - Rodosz 249 lejtől / szegmens szeptemberben; Bukarest - Tel Aviv 169 lejtől / szegmens szeptemberben; Kolozsvár - Chania (Kréta) 149 lejtől / szegmens szeptemberben

HiSky nagyon jó árakat kínál a repülőjegyekre Kolozsvár – Lisszabon, a viteldíj 59.99 EURO/szegmenstől, de az útvonalon is Kolozsvár – Dublin ahol az árak 49.99 EURO/szegmenstől kezdődnek.

Animawings 22 EURO/szegmenstől induló repülőjegy ajánlatokat kínál. Így innen lehet utazni Bukarest - Hurghada (Egyiptom) 157.3 EURO/szegmenstől vagy B-tőlZakynthosba 107.3 ​​EURO/szegmens árral. Nagyon jó árak vannak az Olaszországba/Olaszországból induló járatokra is.

Ha az elmúlt három évben törölték vagy késett járata, megteheti akár 600 EURO / utas, a jegyártól függetlenül.

Turisztikai csomagok népszerűsítése

LuxusUtazás tagadhatatlan last minute ajánlata van a számára Antalya - Törökország. Így, charter Antalya - hotel ROYAL ALHAMBRA 5 *, indulás Bukarestből július 11-én, órakor csak 1678 EURO. Az ajánlat 2 főre érvényes Ultra All Inclusive kétágyas szobában - 7 éj / 8 nap. További információért forduljon az utazási irodához.

Álom Vakációs Paradicsom last minute ajánlata van a címen Victoria Resort 3 * din MAMAIA - Románia. Július 9-14 között az ár 430 lej / fő / éj All Inclusive módban. Felszerelés:✅ MINDEN BEVEZETŐ ✅ Játszótér ✅ Parkolás ✅ Étterem ✅ Privát strand ✅ Ingyenes napozóágyak ✅ Légkondicionálás ✅ Erkély ✅ Minibár. További információért forduljon az utazási irodához.

Paradise Utazási Iroda last minute ajánlata van Bulgária: 2 felnőtt kétágyas szobában All Inclusive ellátással a Melia Sunny Beachen 4 * - 911 EURO; 2 felnőtt All Inclusive kétágyas szobában az Aqua Paradise Resort 4 *, Neszebárban - 1011 EURO; 2 felnőtt egy kétágyas szobában All Inclusive, Hvd Miramar 4 *, Obzor - 1497 EURO. További információért forduljon az utazási irodához.

Emlékeztetünk erre Romániában NEM szükséges PCR-teszt felszálláskor vagy az országba való belépéskor. Javasoljuk, hogy okosan, körültekintően, magabiztosan és felelősségteljesen utazzon!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.