A légiközlekedési és turisztikai ajánlatok körútja – 16. július 2021.: -30% a Wizz Airen; Prága 19.99 EURO-t ad a Blue Airrel; HiSky ajándék; jegyek 4.99 EURO/szegmenstől a RYANAIR-re!

0 423

A túra második alkalommal tartunk a légiközlekedési és turisztikai ajánlatok között. Igyekszünk alkalmazkodni és lépést tartani a piaci akciókkal, ajánlatokkal.

Egy nagyszerű Wizz Air promócióval remekül kezdjük! Csak ma -30% kedvezményt vehetsz igénybe bármely megvásárolt jegy árából. Ez az akció 16. július 2021-án, 00:00 és 23:59 CEST között érvényes. Az adminisztrációs díj nélkül 30% árengedmény érvényes. 30% kedvezmény érvényes minden járatra, minden elérhető célállomásra wizzair.com és a WIZZ mobilalkalmazásban. Az utazási időszak korlátozott, és 31. július 2021-ig kell utazni. Az akció csoportos foglalásokra nem vonatkozik.

Blue Air nagyon jó árat kínál a Prágába induló és onnan induló járatokra. A viteldíjak 19.99 EURO/szegmenstől kezdődnek, melynek ára tartalmazza az utazási dátumok ingyenes módosítását (azzal az eltéréssel, hogy a viteldíj különbözetet a repülőjegy után kell fizetni). Jelenleg nincs utazási korlátozás Románia és Csehország között.

A HiSky különleges ajándékkal kedveskedik azoknak, akiknek hiányzik Lisszabon! Vegyen részt és nyerjen egy ingyenes jegyet Kolozsvár - Lisszabonba vagy egy Lisszabon - Kolozsvárra. Ön választja ki a repülés napját! A sorsolás július 19-én lesz. További információ a címen található Hisky facebook oldal!

Az Altex az egyik legnagyobb romániai utazásszervezővel, a Karpaten Turism-mal karöltve új szolgáltatást indít, az Altex Travel néven, amelyen keresztül az ügyfeleknek lehetőségük van kiválasztani álmai nyaralásukat, közvetlenül az Altex és Media Galaxy üzletekben, de online is www.altextravel.ro

RYANAIR rendkívül vonzó ajánlattal rendelkezik, július 21-ig érvényes, árai 4.99 EURO/szegmenstől kezdődnek. Az utazást 31.10.2021-ig kell beütemezni. Az ellenőrzéseket követően az útvonalon 4.99 EURO/szegmens tarifákat fedeztünk fel Nagyvárad - Düsseldorf Weeze. A jó árak is innen származnak Bucureşti hogy Bécs (9.99 EURO-tól); Manchester (9.99 EURO-tól); Brüsszel (11.25 EURO-tól). tól től Temesvár 9.99 EURO/szegmens áron repülhet Milano. Keressen viteldíjakat 9.99 EURO/szegmenstől és az útvonalon Kolozsvár – London Stansted.

Ha Önnek van utazási irodája, és szeretné, hogy ajánlata megjelenjen heti cikkünkben: „Ajánlatok a légi közlekedésben és a turizmusban”, kérjük, írjon nekünk a sorin [@] airtravel.ro címre. Az első megjelenés INGYENES!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.